•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

QUAD LOCK
Tukeva ja turvallinen kiinnitys älypuhelimellesi

Etsitkö täydellistä kiinnitystä pyörään älypuhelimellesi?
Kaikki alkoi iPhonesta ja muutosta. Kun Chris Peters muutti Melbourneen, hän käytti älypuhelintaan löytääkseen tiensä perille uudessa kaupungissa. Mikä toimi erinomaisesti kävellen tai autoa ajaessa, aiheuttikin monia ongelmia pyöräillessä. Puhelimen ottaminen taskusta suunnistamista varten tai jopa pyöräily puhelin yhdessä kädessä ja vain toisella kädellä ohjaustangosta kiinni pitäminen, olivat yksinkertaisesti liian vaarallisia hänelle. Markkinoilta ei löytynyt Petersin vaatimuksia täyttävää sopivan kokoista, turvallista ja luotettavaa ratkaisua puhelimen kiinnittämiseen pyörän ohjaustankoon.
Hän kokeili useita erilaisia autoihin suunniteltuja telineitä ja adaptereita, mutta mikään ei ollut tarpeeksi kompaktin kokoinen tai vakaa pyöräilykäyttöön. Tällöin syntyi idea Quad Lock -telineestä älypuhelimen kiinnittämistä varten ohjaustankoon.

Turvallinen ratkaisu – ainutlaatuinen Quad Lock -järjestelmä
Quad Lock -tuotteet ovat yhdistelmä älypuhelimen suojakuorta ja tukevaa pyöräilykäyttöön suunniteltua ohjaustankokiinnikettä. Nämä kaksi osaa kiinnitetään toisiinsa Quad Lock -adapterilla. Yksi puolisko on integroitu puhelinkuoren takaosaan ja toinen puolisko on ohjaustankokiinnikkeessä. Pienellä helpolla ranneliikkeellä osat kiinnittyvät toisiinsa pyörään ja muodostavat ainutlaatuisen ja luotettavan Quad Lock -telineen älypuhelimille. Näin Quad Lock tarjoaa helppokäyttöisen ja huomaamattoman ratkaisun puhelimen kiinnittämiseen ohjaustankoon. Kun älypuhelinta kantaa mukanaan ilman että se on kiinni ohjaustankokiinnikkeessä tai Quad Lockin autotelineessä, toimii Quad Lockin puhelinkuori suojakuorena älypuhelimellesi.

Älypuhelimen ohjaustankokiinnitys mahdollistaa tutkimusmatkailun kaduilla
Innovatiivinen lukitusmekanismi mahdollistaa puhelimen asentamisen sekunneissa ja pitää älypuhelimesi luotettavasti paikallaan ohjaustangossa tai ohjainkannattimessa. Puhelimen irrottaminen on aivan yhtä helppoa kuin kiinnittäminenkin. Edes kaatuminen kova tärinä tai iskut eivät saa puhelinta irtoamaan telineestä. Telineen australialaiset keksijät ovat saaneet lukemattomia sähköposteja tyytyväisiltä asiakkailta, mikä osoittaa keksijöille ja kehittäjille heidän järjestelmänsä erinomaisen toimivuuden. Puhelin pysyy paikallaan jopa kaatumisissa estäen irtonaisten osien lentämisen pyöräilijän päälle. Kaikki Quad Lock -kiinnikkeen käyttäjät ovat samaa mieltä: Tämä tuote on hintansa arvoinen!

Quad Lock – joukkorahoituksesta menestystarinaksi
Chris Peters ja hänen liikekumppaninsa Rob Ward julkaisivat Quad Lock -järjestelmän joukkorahoitusprojektina netissä 2011. Tällä tavalla he saivat kerättyä tarvitsemansa aloitusrahat Quad Lock -kiinnikkeiden tuotannon aloittamiseen. Jo kahdessa viikossa joukkorahoituksen tavoitesumma oli ylitetty – yhtäkkiä kaikki halusivat varustaa pyöränsä tällä ainutlaatuisella ja universaalilla järjestelmällä. Jotta yritys pystyisi käsittelemään valtavan määrän kyselyjä, heidän täytyi nopeasti perustaa verkkokauppa Quad Lock -tuotteille. Nyt australialainen yritys toimittaa tuotteitaan yli 4000 kaupunkiin ja yli 100 maahan. Menestystarina, joka vain jatkuu ja jatkuu! Valikoima kasvaa jatkuvasti ja nyt siihen kuuluu käytännöllisen älypuhelintelineen lisäksi muun muassa ratkaisu puhelimen kiinnittämiseen olkavarteen esim. juoksua varten. Valikoimasta löytyy tuotteita niin pyöräilyyn kuin juoksuun, sekä tietenkin yhteensopivia tarvikkeita. Juuri oikea valinta heille, jotka etsivät monipuolista kiinnikettä älypuhelimen kuljettamiseen niin, että sen on helposti käytettävissä missä ja milloin vain.