•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus

Polar
Urheilutietokoneiden pioneeri

Aktivoidu: Tuo arkeesi liikunnallista rutiinia ja paranna kuntoasi Polarin tuella ja vankalla kokemuksella. Hyödynnä mittarien tallentamaa tarkkaa dataa ja optimoi suorituskykyäsi. Harjoitusohjelmastasi tulee menestys Polarin ilmaisen ja kattavan valmennuspalvelun avulla.

Aloita liikkuminen ja saavuta kuntotavoitteesi: Polarin urheilutietokoneilla ja liikuntasovelluksilla.

Pro
Harjoittelua kunnianhimoisille urheilijoille

Sinä olet voittaja. Ja siksi tiedätkin jo tämän: Suunniteltu harjoittelu on välttämätöntä. Suorituskyvyn optimointiin tarvitset tarkkaa dataa harjoituksistasi. Polar on valmentanut menestyksekkäästi urheilijoita ympäri maailman jo pitkään. Ja aivan kuten nämä urheilijat, myös Polar pyrkii olemaan entistä parempi joka ikinen päivä. Yritys tietää voivansa vain näin pysyä johtavassa asemassaan tarkkojen ja innovatiivisten harjoitusteknologioiden kehittämisessä ja tarjoamisessa.

Lifestyle Kuntoilua tyylillä

Tiedä, että kuntoilu ja harjoittelu tekee sinulle hyvää. Mutta välillä kaiken yhdistäminen on haastavaa. Polarin tuotteet motivoivat sinua oikealla hetkellä kasvattamaan kuntoasi arjen kiireiden lomassa.

Polar A370 on täydellinen kumppani arkeen: Älykkäällä 24/7-sykemittauksella ranteesta se tallentaa sykettäsi jatkuvasti ja huomaa nopeasti milloin liikut aktiivisemmin, vaikka ranteesi ei liikkuisikaan eikä siten aktiivisuutta pystytä liikkeistä havaitsemaan esim. pyöräillessä tai lastenvaunuja työntäessä.

Älykello Kehittynyttä monipuolisuutta

Yhdistä kaksi laitetta yhteen – kahden maailman parhaat palat aktiiviseen elämäntyyliin. Polar M600 yhdistää Google Android Wear -ohjelmistoalustan hyödyt Polarin harjoitustoimintoihin ja analysointityökaluihin. Jopa 48 tunnin akunkestolla, vedenpitävällä kuorella, Gorilla Glass -näytöllä ja vaihdettavilla rannekkeilla kello mukautuu täydellisesti kaikkiin tilanteisiin.