Pletscher

Nykyaikaisia tavaratelineitä

Pyöränosat

Kaikki, jotka haluavat kuljettaa ostoksia, matkatavaroita tai lapsia pyörällään tarvitsevat siihen laadukkaat ja toimivat tarvikkeet. On myös tärkeää, että tarvikkeet saa turvallisesti ja tukevasti kiinni pyörään, jotta onnettomuuksilta ja vahingoilta voidaan välttyä niin kaupunkiliikenteessä kuin sivuteillä. Pletscher tarjoaa tavaratelineitä, jotka vastaavat juuri näihin vaatimuksiin. Tuotteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja takaavat siten myös kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Lisäksi tavaratelineet on valmistettu erittäin tukevista materiaaleista. Ne yhdistävät nykyaikaisen muotoilun huippulaatuun ja ovat tarpeeksi tukevia raskaillekin varusteille.

Pyöräilytuotteita kaikille pyörämatkoillesi Pletscheriltä   
Pletscher on vuonna 1919 Sveitsissä perustettu yritys. Yrityksessä on runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta alumiinista, joten kaikki tuotteet valmistetaan tästä kestävästä ja kevyestä materiaalista. Asentamisen jälkeen tavaratelineet ovat myös helppoja irrottaa, kun niitä ei tarvita. Irrottamiseen ei tarvita edes työkaluja. Toinen tavaratelineiden suuri hyöty on niiden keveys. Valikoimaan kuuluu kaiken lisäksi adapteri, jonka avulla lastenistuimen kiinnittäminen sujuu vaivattomasti. Satoi tai paistoi: Pletscherin tuotteet kestävät sään kuin sään ja soveltuvat siten täydellisesti pitkillekin matkoille.

Pletscher-seisontatuet tukevuutta varten kaikilla alustoilla  
Myös Pletscherin seisontajalat valmistetaan kevyestä ja kestävästä alumiinista. Seisontatukia pystyy helposti säätämään ja ne soveltuvat siten erinomaisesti lähes kaikkiin pyöriin. Laaja kontaktipinta-ala maahan varmistaa tukevan pyörän pysäköimisen kaikille alustoille ja tekee pyörän käsittelystä vaivatonta. Sveitsiläinen yritys valmistaa sekä keskiön taakse että taka-akselin lähelle kiinnitettäviä seisontajalkoja pyörille. Pletscherin kahdella jalalla varustetut mallit tekevät pyörän pysäköinnistä tuplasti tukevampaa. Jousella varustettu mekanismi tekee jalan kääntämisestä ylä- ja ala-asentoon vaivatonta ja nopeaa. Valikoimaa täydentävät erilaiset adapterit Pletscherin valmistamille tuotteille. Pletscherin tukevat ja kevyet alumiiniset tuotteet ovat suunniteltuja paljon tavaraa mukanaan kuljettaville pyöräilijöille, jotka arvostavat mukavaa ja vaivatonta matkantekoa. Tukevat seisontatuet varmistavat pyörän turvallisen pysäköinnin kun pidät tauon ja kun pääset perille.