Pirelli

Pirelli-renkaat pyörille

Pyöränosat

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Yli 100 vuoden kokemus näkyy vahvasti tämän Milanossa päämajaansa pitävän yrityksen tuotteissa. Vankalla tietotaidolla ja pitkällä kokemuksella Pirelli valmistaa huippulaatuisia renkaista erityisesti autoille, moottoripyörille ja polkupyörille. Yhtenä maailman johtavista laaturenkaiden valmistajista Pirelli tarjoaa kattavan tuoteportfolion renkaita erilaisiin sääolosuhteisiin ja erilaisille alustoille. Pyöränrenkaissaan Pirelli haluaa varmistaa optimaalisen hallittavuuden, kulutuskestävyyden ja toimivuuden eri sääolosuhteissa.

P ZERO VELO
Yli vuosisadan mittainen kokemus kilpaurheilusta on vihdoinkin saatavilla myös maantiepyöräilijöille. Pirelli P Zero Velo on huippuluokan maantierengas, jossa kohtaavat luotettavuus, hallittavuus ja pito. Pirelli tiedostaa, että renkaan suorituskyky määrittelee kuskin suorituskyvyn.

ÄLYKÄSTÄ TEKNOLOGIAA, PARASTA SUORITUSKYKYÄ!
Jo pitkän aikaa Pirelli on valmistanut huippuluokan premium-renkaita moottoriurheiluun. P Zero Velo tuo italialaisen intohimon designia ja insinööritaitoja kohtaan nyt myös pyöräilyyn. Koe itse renkaiden mullistava teknologia!