•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

odlo
Korkealaatuiset urheilukerrastot odlolta

Olit sitten kuntoilija tai ammattipyöräilijä: Toimivat pyöräilyvaatteet ovat yhtä tärkeä osa varustusta kuin itse pyörä ja niiden täytyy olla täydellisesti käyttötarkoitukseensa suunniteltuja. Odlo tunnetaan teknisten alusvaatteiden keksineenä yrityksenä. Nykypäivänä odlo on Euroopan markkinajohtaja teknisissä korkealaatuisissa urheiluvaatteissa. Pyöräilijät ympäri maailman tietävät kuinka tärkeä täydellisesti istuva alusvaatekerrasto voi olla. Niitä on mukavaa käyttää ja on suunniteltu estämään hiertymiä ja painaumia. Lisäksi odlon laadukkaat ja suorituskykyiset alusvaatteet täyttävät myös huonoilla keleillä pyöräilyn vaatimukset.

Urheiluvaatteita miehille ja naisille 
Teknisillä vaatteilla on yksi tarkka käyttötarkoitus: Tarjota erinomaista toimivuutta. Teknisten vaatteiden valmistaja odlo tarjoaa valtava valikoiman pyöräilypaitoja, trikoita ja paitoja, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset kovassa käytössä. Hyviä tuloksia varten maailman kisaradoilla odlo tarjoaa valikoiman tärkeitä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka saavat niin miehet kuin naiset myös näyttämään hyviltä. Odlo suunnittelee pyöräilyvaatteita niin miehille kuin naisille varustaakseen pyöräilijät ympäri maailman matkallaan kohti uusia ennätyksiä. Joka ikinen vaatekappale on suunniteltu erityisesti mukavuutta painottaen. Siksi kaikki tuotteet käyvät läpi kattavan materiaalitutkijoiden ja urheilijoiden testausohjelman ennen kuin ne pääsevät myyntiin.

Säässä kuin säässä: odlo-vaatteet mukautuvat tarpeisiisi 
Pyöräkilpailussa ammattilaiset eivät pääse valitsemaan säätään. Siksi kilpaurheilijoille on tärkeää pukeutua toimiviin vaatteisiin sään mukaan. Jokaisen vaatekappaleen täytyy olla huolellisesti suunniteltu ja laadukkaasti valmistettu. Vain silloin pyöräilijät voivat pitää kehonsa lämpötilan optimaalisena ja saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Odlon alusvaatekerrastot ovat luotettava valinta kaikilla keleillä. Odlon teknisiä vaatteita käyttävien pyöräilijöiden ei tarvitse piitata siitä sataako vai paistaako. Odlon tuotteet ovat täynnä innovaatioita ja viimeisintä vaateteknologiaa taatakseen pyöräilijöille niin harjoitusten kuin kilpailujen suorittamisen sopivalla ruumiinlämmöllä.

EVOLUTION BLACKCOMB

The EVOLUTION BLACKCOMB material is made from a high content of recycled polyester. Thus, it is not only sustainable, but also very breathable, fast-drying and antibacterial.