OAKLEY

Urheilutarvikkeita tyylitietoisille urheilijoille

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

9 Hakutulokset

Oakleyn suosittu ja kattava tuotevalikoima on erittäin arvostettu tyylitietoisten ammattipyöräilijöiden joukossa. Kattavaan valikoimaan kuuluu muun muassa aurinkolaseja, hiihtolaseja, kelloja, huppareita, svetareita, collegepaitoja, t-paitoja, lippalakkeja, huiveja, reppuja, kenkiä sekä paljon paljon muuta. Vuonna 1975 Oakley ja yrityksen perustaja Jim Jannard loi perustan, joka ei alun perin ollut pyöräilyssä. Siihen aikaan pyöräily ei ollut vielä mukana suunnitelmissa, vaan keskipisteessä oli motocross, missä uudesta tuotteesta oli suurta hyötyä: Motocross-kahva, joka oli aiempaa ergonomisempi ja tarjosi paremman pidon uuden materiaalin, Unobtaniumin ansiosta. Myöhemmin 80-luvun alussa Oakley valmisti ensimmäiset turvalasit ja vähitellen yritys alkoi panostamaan yhä voimakkaammin urheilulaseihin pyöräilyyn.
 
Oakley-urheilutuotteet – Aurinkolaseista vaatteisiin pyöräilijöille 
Urheilutuotteita valmistava Oakley tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erityisesti pyöräilyyn suunniteltuja tuotteita. Maastopyöräilyyn tarkoitettujen tuotteiden valikoimaa on laajennettu sisältämään myös urheilulaseja poluille ja lumeen. Oakley on kehittänyt ja kehittää jatkuvasti uusia ainutlaatuisia urheilulaseja, aurinkolaseja, linssejä vahvuuksilla ja tarvikkeita aurinkolaseille. Huipputason maantie- ja maastopyöräilijät hyötyvät valmistajan äärimmäisen suorituskykyisestä HIGH DEFINITION OPTICS -teknologiasta (HDO). Vuonna 1999 Oakley julkaisi ensimmäisen valikoimansa urheiluvaatteita. Nykypäivänä pyöräilyvaatteet (mukaan lukien muun muassa pyöräilyshortseja, ajohousuja, vapaa-ajan shortseja ja paljon muuta) ovat erittäin haluttuja tuotteita, erityisesti hyvää toimivuutta arvostavien tyylitietoisten urheilijoiden keskuudessa.

Oakley-urheilutuotteet – Huippulaatuisten urheilutuotteiden valmistaja
Eteläisessä Kaliforniassa ja Hertfordshiressä Iso-Britanniassa päämajojaan pitävä Oakley on saavuttanut maailmanlaajuisen tunnettuuden ja johtavan markkina-aseman poikkeuksellisen laadukkailla tuotteillaan. Yhä uudelleen ja uudelleen urheilutarvikkeita valmistava Oakley saa inspiraatiota urheilusta, tieteestä ja taiteesta uusiin tuotteisiinsa. Tällä tavalla Oakleysta on tullut pyöräilypiireissä trendsetteri, joka tarjoaa kattavan valikoiman urheilutarvikkeita niin ammattipyöräilijöille kuin harrastajille ja kuntoilijoille.