NORTHWAVE

Bike shoes and clothing for professionals and hobby cyclists

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

9 Hakutulokset

Italialainen Northwave tarjoaa korkealaatuisia pyöräilykenkiä ja innovatiivisia pyöräilyvaatteita ja yrityksen tuotteet ovat suosittuja etenkin maantiepyöräilijöiden keskuudessa. Heidän vaatteillaan on tunnistettavat omat väritykset ja kuosit ja niiden laatu on kilpapyöräilyn ehdotonta kärkeä. Pyöräilykenkiä ja -vaatteita valmistavalla Northwavella on valikoimassaan muun muassa pyöräilyhousuja, pyöräiliytrikoita, pyöräilytakkeja, paitoja, hanskoja ja huiveja sekä lisäksi pyöräilykenkiä niin maastoon kuin maantielle. Huippulaatua valmistavan Northwaven konsepti on vastata asiakkaiden vaatimuksiin uusimmalla teknologialla sekä innovatiivisilla ratkaisuilla, mikä heijastaakin täydellisesti yrityksen mottoa: ”Vaikka kuinka hyvä tuote olisi, siitä voi aina tehdä vielä paremman!”

Mukavia pyöräilykenkiä Northwavelta  
Northwave panostaa pyöräilykenkien kehittämisessä ja valmistuksessa erityisesti käyttömukavuuteen. Viimeisimpien teknologioiden ja materiaalien käytön ansiosta kengät tukevat täydellisesti pyöräilijän jalkoja mahdollistane parhaan suorituskyvyn. Northwaven pyöräilyvaatteet yhdistävät innovatiivisia ominaisuuksia trendikkäisiin tyyleihin ja ovat siksi täydellinen valinta tyylikästä laatua haluavalle pyöräilijälle.

Northwave cycling – Ainutlaatuisia pyöräilyvaatteita  
Perustamalla kenkätehtaan 1980-luvulla Gianni Piva loi yrityksensä Northwaven perustan Montebellunaan Italiaan. Aiemmasta yhden miehen yrityksestä on ajan myötä kasvanut yksi maailman johtavia pyöräilykenkien valmistajia ja sen tuotteet erottuvat kilpailijoista poikkeuksellisella intohimolla pyöräilyä kohtaan, tuotekehityksen luovuudella ja työntekijöiden vahvalla sitoutumisella. Pyöräilyvaatteillaan Northwave on aina tukenut nuoria ja lahjakkaita pyöräilijöitä.