Muc-Off

pyörien pesuun ja ylläpitoon – Pyöränpesun asiantuntijoilta

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

69 Hakutulokset

Muc-Off tarjoaa valtavan valikoiman hoitotuotteita pyörille. Jos rakastaa pyöräänsä ja haluaa pyöräillä sillä vuosia kaikilla teillä ja kaikissa maastoissa, kannattaa pyörän huoltoon, pesuun ja ylläpitoon käyttää Muc-Offin tuotteita, kuten pyöränpesuaineita, ketjunpuhdistusaineita ja jarrunpesuaineita: Kaikki pesuaineet on suunniteltu puhdistamaan pyörän osat tehokkaasti ja suojaaman pyörää kulumiselta ja säältä. Oli kyseessä sitten ohjaustanko, etuhaarukka tai rattaat: Pyöräsi jokainen yksityiskohta voi likaantua ja alkaa ruostumaan tai kulumaan ennenaikaisesti. Muc-Off tarjoaa oikeat hoitotuotteet pyöräsi kaikkiin ylläpitotöihin.

Muc-Off-tuotteet pesuun ja ylläpitoon – Pyöränpesun ammattilaisilta   
Muc-Off perustettiin vuonna 2007, mutta yrityksen perustajilla oli jo runsaasti kokemusta pyörien tehokkaasta ylläpidosta ja puhdistamisesta. He tekivät kattavia testejä erilaisilla nesteillä, rasvoilla, öljyillä ja muilla voiteluaineilla pyörille. Yhä uudelleen ja uudelleen he testasivat uusia yhdistelmiä kehittääkseen täydellisesti toimivia tuotteita kaikille, jotka haluavat merkittävästi pidentää pyöränsä elinkaarta. Muc-Offin kunnianhimoisena tavoitteena oli alusta asti kehittää tuotteita, joilla voi helposti puhdistaa pyörän kaikki osat. Tätä varten pyörien ylläpidon ammattilaiset ovat kehittäneet kattavan valikoiman tuotteita, kuten esim. ketjusuihkeita, rasvanpoistoaineita ja jopa käsienpesuaineita. 
   
Muc-Off-tuotepakkauksia pyörän pesuun  – Kaikki valmiina käsien ulottuvilla  
Pyörän huolelliseen ja kokonaisvaltaiseen puhdistamiseen tarvitaan useita erikoisvarusteita. Muc-Offin pyöränpesuaine, ketjunpuhdistusaine ja jarrunpuhdistusaine ovat esimerkkejä perusvarusteisiin kuuluvista tuotteista, joita tarvitaan jokaisen pyörän pesuun. Pyörän elinikää voi helposti kasvattaa käyttämällä laadukkaita tuotteita ja pitämällä pyörästä hyvää huolta. Esim. pyörän jarrut tarvitsevat aivan erilaisen käsittelyn kuin ruostunut tai likainen pyörän ketju. Lisäksi yllät ahtaisiin väleihin ainoastaan tarkoitukseen suunnitelluilla pesusienillä, harjoilla ja pyyhkeillä. Muc-Off tarjoaa käteviä pyörien pesuun suunniteltuja tuotepaketteja jotka sisältävät kaikki tärkeimmät varusteet laadukkaaseen pyörän ylläpitoon ja pesuun. Näin sinulla on kaikki tarvittava kerralla käsien ulottuvilla ja säästät sekä aikaa että rahaa.