Motorex

Motorex on valmistanut huippulaatuisia voiteluaineita ja ylläpitotuotteita pyörille jo vuodesta 1947.

Pyöräilytarvikkeet

Motorex on sveitsiläinen yritys, jonka tuotteet ovat tunnettua maailmanlaajuisesti. Yritys on erikoistunut korkealaatuisten öljyjen, voiteluaineiden ja ylläpitotuotteiden valmistukseen. Yhteistyössä pyöräilyn kansainvälisten ammattilaistallien, pyöräalan erikoisliikkeiden ja johtavien pyöräalan yritysten kanssa Motorex kehittää huipputeknologiaa sisältäviä tuotteita, jotka vastaavat eri pyöräilijöiden ja pyöräilyn alalajien vaatimuksiin ja tarpeisiin. Motorexin laadukkaat tuotteet takaavat pyörällesi pitkäikäisyyden ja erinomaisen suorituskyvyn olit sitten kuntoilija tai ammattipyöräilijä. Laadukas voitelu ei pelkästään tee pyörästäsi äänettömän ja sujuvasti toimivan, vaan se myös pidentää kuluvien osien käyttöikää ja säästää selvää rahaa. 
 
Motorexin kattava valikoima tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi nykyaikaisen pyörän ylläpitoon – voiteluaineista ja ketjuöljyistä pyörän puhdistamiseen. Jos haluaa varmistaa ketjun, etuhaarukan ja laakereiden pitkäikäisyyden ja ongelmattoman toimivuuden, kannattaa käyttää pelkästään korkealaatuisia voiteluaineita. Motorexin iskunvaimenninöljyt joustaviin etuhaarukoihin ja iskunvaimentimiin sisältävät kitkaa vähentäviä ainesosia ja tarjoavat siten paremman pintaherkkyyden jousituksellesi. Erittäin suosittu Motorexin asennustahna suojaa korroosiolta ja takaa erinomaisen toimivuuden huonossakin säässä.

Jos haluaa panostaa kerralla kunnon varusteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua isompiin tuotepakkauksiin, joihin sisältyy pesusieniä, erilaisia pyyhkeitä, pesuaineita ja voiteluaineita. Motorex ottaa myös tarkasti huomioon ympäristöystävällisyyden tuotteissaan ja suurin osa niistä ovatkin biohajoavia.