Michelin

Ulko- ja sisärenkaita joka käyttöön

Pyöränosat

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Ranskalainen Michelin tunnetaan pyöräilijöiden keskuudessa korkealaatuisista renkaistaan. Yrityksellä on poikkeuksellisen pitkä historia, sillä Michelinin veljekset aloittivat kumin kanssa työskentelyn jo vuonna 1889. Ympäri maailmaa sijaitsevat tuotekehityskeskukset kehittävät jatkuvasti uusia materiaaleja ja rengaskuvioita pyöräilyn jatkuvasti lisääntyviin vaatimuksiin. Tänä päivänä Michelin tunnetaan huipputason ulkorenkaiden lisäksi erityisesti kevyistä lateksista valmistetuista sisärenkaistaan, joita käytetään teillä ja radoilla ympäri maailman. Michelinin tuotevalikoima kattaa renkaat kaikkiin pyörätyyppeihin, oli alustana sitten maantie, maasto tai kaupunkiympäristö. Tämän johdosta pyöräilijät pääsevät hyödyntämään Michelinin tarjontaa kaikissa olosuhteissa ympäri maailman.

Michelin – pitoa ja suorituskykyä maantielle
Michelin tarjoaa innovatiivisia rengasmalleja radoille ja maanteille joka lähtöön. Valikoimasta löytyy sopiva rengasmalli kaikkiin olosuhteisiin, kaikille ajanhetkille. Suunnittelussa on huomioitu kaikki tärkeimmät tekijät: rullaavuus, pito märällä ja kuivalla, keveys sekä puhkeamiskestävyys. Tavoitteellisimmat ajajat arvostavat erityisesti Michelinin renkaiden kykyä vastustaa puhkeamisia, mikä varmistaa perille pääsemisen, oli kyseessä sitten kilpailu tai viikonloppulenkki! Eikä tässä kaikki, Michelin kantaa erityistä ylpeyttä renkaidensa erityisen pitkästä käyttöiästä.

Renkaat Micheliniltä – ennenkokematonta ajomukavuutta
Ammattilaispyöräilyssä renkaiden suorituskyvyn lisäksi on tärkeää, että ne ovat myös kestävät. Pitoa tulee löytyä kaikilla pinnoilla, mutkissa, suorilla ja jopa sadesäällä. Michelinin renkaat takaavat, että tulokset eivät jää kiinni rengasvalinnasta, sillä ne ovat tunnettuja erinomaisesta yhdistelmästä pitoa, keveyttä ja pitkää käyttöikää. Oli kyseessä sitten voimakas jarrutus, armoton kiihdytys tai kovavauhtinen serpentiinimutka, Michelinin renkaissa on pitoa aina ennakoitava määrä. Pito-ominaisuudet eivät tule kuitenkaan ajomukavuuden kustannuksella. Renkaat vastaanottavat ja suodattavat tiepinnan epätasaisuuksia erinomaisesti, mikä puolestaan johtaa entistä parempaan ajokokemukseen.