Miche

Rataspakat vaivattomaan ajoon kaikilla ketjuilla

Pyöränosat

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Pyöränosien valmistaja Miche on erikoistunut rataspakkojen, kampisarjojen ja kiekkojen valmistukseen. Rataspakalla on tärkeä tehtävä jokaisella pyörälenkillä: Rataspakka on avainasemassa pyörän voimansiirrossa ja se kytkeytyy pyörän takakiekkoon. Keskeisen tehtävän takia laatu, viimeistely, kestävyys ja luotettavuus ovat tässä kohtaa tärkeässä asemassa. Rataspakkoja valmistava Miche tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rataspakkoja eri vaihteiden määrille ja erilaisilla välityksillä. Michen valikoimasta löytyy rataspakkoja 8-11-vaihteisille osasarjoille.

Pyöränosat Micheltä – Kattavasti testattuja rataspakkoja
Michen valmistamia rataspakkoja on saatavilla esim. välityksellä 16-17-18-19-20-21-22-23-24-26. Jokainen rataspakka on huippulaatuisen osaamisen ja työn tulos – suunniteltu tarjoamaan tukevuutta ja luotettavuutta. Miche panostaakin suunnittelussa ja valmistuksessa jokaisen yksittäisen rattaan optimaaliseen kestävyyteen. Vain kun tuotteen jokainen osa toimii täydellisesti voi kokonaisuus toimia yhtä hyvin. Ei siis ole mikään sattuma, että Miche testaa uusia tuotteitaan erittäin kattavasti ennen kuin ne pääsevät tuotantoon. Lisäksi rataspakat valmistetaan äärimmäisen kestävästä materiaalista. Sillä ovathan rattaat kovalla kulutuksella ja käytössä jokaisella lenkillä. Michen rataspakkojen mukana toimitetaan aina lukkorengas.

Miche-rataspakat – Pyöränosia vaivattomaan ajoon
Vaivatonta ja toimivaa pyöräilyä varten kaikilla teillä ja poluilla tarvitset täydellisesti pyörääsi yhteensopivat osat. Michen valikoimasta löydät myös Campagnololle yhteensopivia rataspakkoja 9-,10- ja 11-vaihteisina. Ketjun ja rataspakan rattaiden leveys pitää ottaa huomioon uusia osia valitessa. Rataspakan ja ketjun täytyy toimia täydellisesti yhdessä, jotta vaihteiden siirto toimii luotettavasti ja tarkasti. Näin vaihteet toimivat myös mukavasti ja lähes äänettömästi. Rataspakkaa vaihtaessa on myös tärkeää käyttää oikeanlaisia tähän tehtävään suunniteltuja yhteensopivia työkaluja. Tarvitset rataspakan vaihtamiseen lukkorenkaan avaamiseen ja kiristämiseen työkalun sekä myös ketjupiiskan.