•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

MAVIC

LE SANG JAUNE

MAVIC – LE SANG JAUNE

Ranskalainen MAVIC on vuonna 1889 Lyonissa perustettu korkealaatuisten pyöränosien ja -tarvikkeiden sekä pyöräilyvaatteiden valmistaja. Yritystä pidetään pyöräilyteknologian pioneerina ja se on tunnettu intohimoisesta suhtautumisestaan kilpapyöräilyyn. LE SANG JAUNE on enemmän kuin pelkkä mainoslause – se on koko yrityksen DNA, edustaen huippuluokan suorituskykyä, kumppanuutta ja luotettavuutta. Maantiepyöräilijät ja maastopyöräilijät ympäri maailman arvostavat maailmanlaajuista huoltoverkostoa ja Mavicin tarjoamaa tukea maailman tärkeimmissä pyöräilykilpailuissa. Laadukkaista kiekoistaan tunnettu Mavic on luotettava kumppani niin ammattipyöräilijöille ja kilpapyöräilijöille kuin kuntoilijoille ja harrastajille, jotka nauttivat harrastuksestaan täysin siemauksin innovatiivisten ja laadukkaiden pyöränosien avulla ja nauttivat unohtumattomista hetkistä.

UST – TUBELESS-STANDARDI NYT MYÖS MAANTIELLÄ

Nykypäivänä kiekkovalmistaja Mavic on tärkeässä roolissa kilpapyöräilyssä myös muun muassa sisärenkaattomien tubeless-ratkaisujensa ansiosta. Arvostettu ranskalainen kiekkovalmistaja yhdistää vannekehän ja renkaan tuotesuunnittelussaan lähes saumattomaksi kokonaisuudeksi nyt myös maantiepyörille. Kiekkovalmistaja pystyy näin saavuttamaan parhaan mahdollisen tasapainon suorituskyvyn, luotettavuuden ja turvallisuuden välille. Järjestelmän suorituskyvyn lisäksi tuotekehityksessä on keskitytty helppoon hallittavuuteen sekä helppoon renkaiden asentamiseen ja irrottamiseen. Universal System Tubeless -teknologialla (UST) Mavic tarjoaa ensimmäistä kertaa historiassa maantiepyörille patentoidun järjestelmän, jossa on standardisoitu ja sertifioitu sisärenkaattoman renkaan ja vanteen liitos.

MAVIC

Mavicin kehittynyt 37.5-teknologia hyödyntää aktiivisia partikkeleita kosteuden ja lämmön siirtoon. Teknologia mahdollistaa paremman kosteudensiirron ja parantaa hengittävyyttä parasta suorituskykyä varten lähes kaikissa olosuhteissa.