Lizard Skins

Your expert for non-slip handlebar tapes and robust protective films for your bike

Pyöräilytarvikkeet

Vuodesta 1993 Lizard Skins on luonut tuotteita, jotka vastaavat pyörälijöiden vaatimuksiin ympäri maailman. Erittäin laajalla tuotevalikoimallaan gripeistä runkojen neopreenisuojiin ja tankoteippeihin Lizard Skins tarjoaa kaiken tarvitsemasi nautinnolliseen pyöräilyyn. Yrityksen tavoitteena on suojata pyörä ja pyöräilijä samalla tehden pyöräilystä nautinnollisempaa.

Lizard skins pysyy aina ajan hermolla pyöräilijöiden tarpeista ja toiveista sekä alan viimeisimmistä trendeistä. Näin pienestä yhden työpöydän kokoisesta yrityksestä on tullut maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu yritys omalla suurella tehtaallaan sekä jälleenmyyjillä ja asiakkailla ympäri maailman. Lizard Skinsin tärkeimpiä tuotetestaajia ja tuotekehittäjiä ovat huippu-urheilijat, ammattilaisjoukkueet ja ammattipyöräilijät, jotka luottavat valmistajan korkeaan laatuun.

Made in USA – Laatua pyöräilyyn
Valmistamalla kaikki tuotteensa Yhdysvalloissa Lizard Skins pystyy järjestämään tehokkaan laadunvalvonnan ja valmistuksen tehokkuuden. Jokainen tuote – oli kyseessä sitten ohjaustangon kahva, tankoteippi tai runkosuoja – tarkastetaan huolellisesti ennen pakkaamista. Siten Lizard Skins takaa korkean ja tasaisen laadun tuotteissaan sekä myös ympäristöystävällisen sekä raaka-aineita vähemmän kuluttavan tuotannon.

Ympäristöystävällisyys – Lizard Skinsin filosofia
Yrityksen historian ensimetreiltä alkaen Lizard Skins on pyrkinyt olemaan mahdollisimman ”vihreä” yritys. Valitsemalla raakamateriaalit tarkasti, kehittämällä ympäristöystävällisiä tuotepakkauksia, minimoimalla jätteiden määrän, valmistamalla tuotteet lähellä olevissa tehtaissa ja tekemällä valmistusprosesseista mahdollisimman tehokkaita Lizard Skins on onnistunut luomaan ympäristöystävällisen kestävää kehitystä arvostavan brändin.

Valikoimamme Lizard Skins -tuotteet
Verkkokaupastamme löydät valtavan valikoiman Lizard Skinsin tuotteita. Runkojen, etuhaarukoiden ja chainstayn suojista korkealaatuisiin tankoteippeihin nykyaikaisilla väreillä – meiltä löydät kattavan valikoiman tuotteita suositulta ja tunnetulta yhdysvaltalaiselta merkiltä.