LIVALL

Teknologia ja turvallisuus kohtaavat

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

6 Hakutulokset

Kaikki alkoi onnettomuudesta. Kun LIVALL:n perustaja ja CTO Yong Liu kaatui pyörällään ja mursi kätensä, hän ajatteli ensimmäisen kerran älyteknologian integroimista pyöräilykypärään. Sen jälkeen hän ryhtyi kehittämään älykypäriä yhdessä Bo Zhengin kanssa. Joukkorahoituskampanjan avulla he saivat tehtyä ideasta liiketoiminnan – idea vastaanotettiin markkinoilla niin positiivisin reaktioin, että ensimmäiset älykypärät saatiin hyvin nopeasti toimitettua.

Pyöräilykypäriä kommunikointiin, hauskanpitoon ja turvallisuutta varten
Uusi, innovatiivinen ja hyödyllinen – nämä ovat LIVALL-tuotteiden kolme avainsanaa. Tuotteet on kehitetty tekemään omistajansa elämästä helpompaa ja mukavampaa sekä tarjoamaan turvallisuutta ja nautinnollisia pyöräilykokemuksia. Valikoimaan kuuluu jo useita erilaisia pyöräilykypäriä ja yhteensopivia tarvikkeita. Handsfree, LIVALL-sovellus, kaiuttimet... yritys kehittää jatkuvasti uusia teknisiä innovaatioita, jotka tekevät kypärästäsi erinomaisen kommunikaatio- ja viihdekeskuksen.

Älykypäriä tekniikasta kiinnostuneille
Tuotevalikoimallaan LIVALL onnistuu yhdistämään klassisen pyöräilykypärän viimeisimpään teknologiaan. Integroidusta suosikkimusiikin kuunteluun sopivasta kaiuttimesta kypärän takaosassa oleviin huomioledeihin, älypuhelinyhteensopivuuteen, kuvien ottamiseen pyöräillessä ja SOS-signaalin lähettämiseen –nämä pyöräilykypärät eivät pelkästään tarjoa parempaa turvallisuutta, vaan myös lukuisia teknisiä innovaatioita parempaa ajonautintoa varten. Varsinainen must-have teknologiaa rakastaville pyöräilijöille!