Kool Stop

Polkupyörien jarrupalojen asiantuntija

Pyöränosat

Kool Stop on suuri kansainvälinen pyörien jarrupalojen kehittäjä ja valmistaja. Yrityksen historia sai alkunsa jo vuonna 1977, jolloin yritys perustettiin Oregonissa Yhdysvalloissa. Nykypäivänä pyöränosien valmistaja Kool Stop on kansainvälisesti tunnettu ja erittäin laadukkaana pidetty tuotemerkki, jonka tuotteet mahdollistavat tehokkaan ja luotettavan jarruttamisen myös ääriolosuhteissa. Kool Stopin laadukkaita jarrupaloja käytetään kaikissa pyöräilyn alalajeissa. Yrityksen Euroopan pääkonttori sijaitsee Hollannissa. Kool Stop asettaa itse äärimmäisen korkeat laatuvaatimukset tuotteilleen, joten myös heidän kattava oma laadunvalvontansa varmistaa sen, että pyöräilijät ympäri maailman voivat luottaa valmistajan laatuun. Kool Stopille viimeisimpien standardien ja uusimpien teknologioiden mukainen valmistus on tärkeää ja yrityksessä pidetään itsestäänselvyytenä, että he valmistavat kaikkiin hintaluokkiin ja käyttötarkoituksiin vain parasta laatua.

Pyörätarvikkeet Kool Stopilta, pyörien jarrupalojen asiantuntijalta
Kaikki jarrupalat kehitetään ja valmistetaan korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Kool Stop ottaa luonnollisesti huomioon myös pyörien vanteet uusien jarrupalojen tuotekehityksessä, jotta vannejarrujen jarrupalojen materiaalit olisivat mahdollisimman vanneystävällisiä. Kool Stopin valikoimasta löytyy jarrupaloja niin perinteisille alumiinisille kuin myös hiilikuituisille pyörien vannekehille. Alumiinisille vannekehille Kool Stop valmistaa sekä perinteisiä jarrupaloja, että erikoisjarrupaloja, jotka on kehitetty erityisesti tiettyjen ominaisuuksien parantamiseksi. Valikoimasta löytyy esimerkiksi äärimmäisiin sääolosuhteisiin suunniteltuja jarrupaloja sekä freestyleen, BMX:ään ja trialiin kehitettyjä jarrupaloja. Lisäksi valikoimaan kuuluu erikoisjarrupaloja hiilikuituisille vanteille, keraamisille vanteille ja Rigida CSS -vanteille. Levyjarrullisille pyörille Kool Stop tarjoaa todella kattavan valikoiman erilaisia levyjarrujen jarrupaloja. Valikoimasta löytyy eri sääolosuhteisiin optimoituja paloja.

Jarrupalat Kool Stopilta – Täydellinen jarrujen suorituskyky äärimmäisissäkin olosuhteissa
Kool Stop lupaa parasta turvallisuutta. Siksi heidän jarrupalansa vaativat vain erittäin lyhyen sisäänajon uusina ennen kuin niistä saa irti täyden jarrutustehon. Jarrupalat saavuttavat myös täyden tehonsa jarrutuksissa hyvin nopeasti, mikä parantaa tuntumaa ja turvallisuutta. Oli lajisi sitten alamäkipyöräily, trial, slalom, XCO, XCM tai mikä tahansa muu pyöräilyn alalaji: jarrutusteho, vakaus ja kestävyys vakuuttavat Kool Stopin jarrupaloissa jokaisen pyöräilijän. Levyjarrujen jarrupalat ovat jarrulevyille ystävällisiksi suunniteltuja, joten myös jarrulevysi kestävät Kool Stopin paloilla pitkään ajoalustasta riippumatta. Kool Stopin jarrupaloissa käytetään erittäin vähän metalleja, minkä ansiosta pyöräsi pysähtyy tehokkaammin ja nopeammin. Turvallinen jarrujen toiminta ja lyhyet jarrutusmatkat ovat taattuja, kun käytät Kool Stopin jarrupaloja.