KLICKfix

Kiinnitä korit ja laukut pyörääsi haluamaasi kohtaan

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

105 Hakutulokset

Yritys Rixen & Kaul tarjoaa pyörääsi laadukkaat kuljetusratkaisut matkatavaran määrästä ja koosta riippumatta. Heidän tuotteidensa avulla kiinnität laukut ja korit juuri sinne, missä niitä tarvitset. R&K perustettiin vuonna 1988 ja tänä päivänä se on pikakiinnitysratkaisujen asiantuntija pyöräalalla. Yritys tunnetaan paremmin tuotenimestään KLICKfix, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia adaptereita ja kuljetusratkaisuja polkupyöriin. Tuotteet mahdollistavat pyöräilijöille ruokaostosten, työkalujen, telttojen ja matkatavaroiden kätevän kuljettamisen pyörällä. KLICKfixin valtava valikoima pyörätarvikkeita ja adaptereita mahdollistaa helpon ja käytännöllisen laukkujen, karttatelineiden, laatikoiden ja älypuhelimien kiinnittämisen pyörään kuin pyörään.

Adapterijärjestelmät KLICKfixiltä – Pyörien kuljetusratkaisujen ykkönen   
KLICKfix on erittäin vakuuttunut tuotteidensa laadusta ja viimeistelystä. Vuosien varrella yrityksestä on kehittynyt Saksan johtava kuljetusratkaisujen valmistajan polkupyörille. Tuotevalikoima on myös kasvanut ja kehittynyt nopeaa vauhtia. Yritykseltä löytyy monia erilaisia adapteriratkaisuja, joiden avulla korit ja laukut saa helposti kiinnitettyä pyöriin. KLICKfix-tuotteet ovat helppoja asentaa ohjaustankoon, satulaan, satulatolppaan, runkoon ja tavaratelineeseen. Näin voit varustaa pyörästi täydelliseksi tarpeisiisi, oli kyseessä sitten maantiepyörä, maastopyörä, trekking-pyörä, retkipyörä, sähköpyörä tai city-pyörä. Lisäksi valikoimaan kuuluu myös korien kiinnitysmekanismeja, pullotelineiden kiinnitysmekanismeja ja jopa avaimenperiä.

KLICKfix-adapterit pyöriin – Joustavia kuljetusratkaisuja  
Jokainen pyörä on erilainen. Siksi KLICKfix tarjoaa monia erilaisia adaptereita ja kiinnitysratkaisuja erilaisten tarvikkeiden kiinnittämiseen pyöriin. Lukitusjärjestelmissä on automaattinen lukitus, joten et tarvitse ylimääräisiä kiristysremmejä tai muita kiristimiä. Lukituksen avaaminen ja irrottaminen esimerkiksi laukkua irrottaessa on yhtä helppoa kuin kiinnittäminenkin  – homma hoituu napin painalluksella. KLICKfixin pyörätarvikkeet sopivat hyvin monipuoliseen käyttöön: Yksi adapteri riittää pienten laukkujen tai vaikkapa pyörän lukon kuljettamiseen. Kuljetusratkaisut ovat turvallisia ja joustavia, jotta saavuttaisit määränpääsi mahdollisimman vaivattomasti ja mukavasti.