Kenda

renkaita kaikille pyörätyypeille

Pyöränosat

Kun pyöräilet maantiepyörällä, maastopyörällä, DH-pyörällä, trekking-pyörällä tai touring-pyörällä tarvitset kestävät laadukkaista materiaaleista valmistetut renkaat, jotka tarjoavat täydellisen pidon. Kenda tuntee hyvin pyöräilyn eri alalajien vaatimukset mitä tulee kestävyyteen, painoon, pitoon ja työn laatuun. Nykypäivänä yritys on yksi maailman suurimpia pyöränrenkaiden ja sisärenkaiden valmistajia, ja heidän menestyksensä on vuosikausien tutkimuksen ja tuotekehityksen tulosta. Nykyään Kenda tunnetaan innovatiivisesta tuotekehityksestä ja jatkuvasta korkeatasoisesta laadusta. Sisärenkaiden hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen ja Kenda tunnetaan kaiken lisäksi erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Kendan renkaat ja sisärenkaat tarjoavat pyörällesi pitoa kaikissa maastoissa ja olosuhteissa.

Kendan pyöränrenkaat – tubeless-renkaista pistosuojattuihin sisärenkaisiin 
Kendan innovaatiot tunnetaan maailmanlaajuisesti. Insinöörien, tutkimusryhmien ja ammattiurheilijoiden ansiosta yrityksellä on käytössään viimeisin tieto ja uusimmat teknologiat kumiseoksista ja rengasalalta. Heidän asiantuntemuksellaan parhaista kumiseoksista yritys on pystynyt kehittämään yhä parempia renkaista ja sisärenkaita vuosien varrella. Myös pistosuojattujen sisärenkaiden kehitystyö on tärkeää kilpailuhenkisessä pyöräilymaailmassa. Poikkeuksellisen kestävien sisärenkaiden salaisuus on erityinen reikiä paikkaava geelitäyte. Teknologian avulla voidaan paikata halkaisijaltaan jopa 2,6 mm suuret reiät ja ilma pysyy sisärenkaassa. Näin renkaiden paikkaustöiden riski lenkillä vähenee ja voit keskittyä olennaiseen.

Kenda cycling – Renkaita ja sisärenkaita kaikkeen pyöräilyyn  
Pyörän renkaat ja sisärenkaat ovat vain niin hyviä kuin niiden valmistamiseen käytetyt kumiseokset. Kumiseosten asiantuntijana Kendalla tiedetään juuri oikeat yhdistelmät optimaalisten ominaisuuksien saavuttamiseksi eri käyttötarkoituksiin. Vuosikymmenten kokemus ja tuotekehitystyö ovat kannattaneet ja Kendan valikoimasta löytyy nykyään äärimmäisen kilpailukykyisiä kumiseoksia kaikkiin pyöräilyn alalajeihin. Markkinajohtajana yritys tuntee pyöränrenkaita ja sisärenkaita kohtaan asetetut vaatimukset. Tärkeitä renkaiden ja sisärenkaiden ominaisuuksia ovat esimerkiksi kulutuskestävyys, pito, paino ja vierintävastus. Tietenkin myös pistosuojaus on tärkeässä roolissa. Kulutuskestävyys on yksi Kendan tuotteiden tärkeimmistä menestystekijöistä.