K-Edge

Ketjunohjureita ja kiinnitysmountteja maantielle, maastoon ja cyclocrossiin

Accesorios

K-Edge perustettiin Boisen kaupungissa, Idahon osavaltiossa Yhdysvalloissa, vuonna 2009. Yrityksen taustalla oli uudenlaisen ketjunohjurin kehittäminen, joka poisti tehokkaasti ketjujen putoamisen riskin – ominaisuus, joka on erityisen tärkeä kilpailutilanteissa. Tänä päivän K-Edge tunnetaan vähintään yhtä hyvin ohjaustankoon sijoitettavista kiinnitysmounteista, jotka ovat yhteensopivia muun muassa Garminin laitteiden kanssa. Mountit ovat tunnettuja siitä, että ne pysyvät paikallaan kovissakin iskuissa ja pitkäaikaisessa tärinässä. Suunnittelun tavoitteena on ollut alusta lähtien helppo käytettävyys kaikissa tilanteissa, siisti ulkonäkö ja jäljittelemätön laatu.

K-Edge ketjunohjurit ja mountit ohjaintankoihin sekä stemmeihin
Monet ajajat käyttävät K-Edgen Chain Catcher -ketjunohjuria ja erityisesti ohjaintankoon kiinnitettäviä Garmin-yhteensopivia mountteja aina huipputasolla asti. Ohjaintankoon kiinnitettävät mountit ovat toimintamekanismiltaan varmoja, antavat käytettävälle näytölle hyvän näkyvyyden ja pitävät ajotietokoneen paikallaan kaikissa tilanteissa. Garmin Stem Mount -mallissa kiinnityskohta on suoraan ohjainkannattimen päällä.

K-Edgen tuotekehitys vastaa suoraan markkinoiden kysyntään
K-Edge on ollut kehityksen kärjessä aina siitä lähtien, kun tuotevalikoima laajentui vuonna 2012 Garmin Edge® -ajotietokoneisiin ja GoPro™-kameroihin. Yritys pyrkii reagoimaan Idahosta käsin nopeasti muuttuviin markkinoiden muutoksiin ja ajajien mieltymyksiin, jotta he pystyvät vastamaan entistä paremmin asiakkaidensa tarpeisiin.