Jagwire

Laadukkaita tuotteita pyörille

Pyöränosat

  • Lajittelu:

5 Hakutulokset

Jagwire on yhdysvaltalainen korkealaatuisten jarruletkujen, vaijereiden ja vaijerinkuorten valmistaja. Yrityksen korkeat vaatimukset turvallisuudelle, työn laadulle ja kestävyydelle motivoivat työntekijöitä kehittämään uusia innovaatioita kaikille eri pyörätyypeille ympäri maailman. Amerikkalainen Jagwire on maailmanlaajuinen markkinajohtaja jarrutuotteiden valmistuksessa. ISO-sertifiointi on yksi lukuisista osoituksista heidän kehittämistään innovaatioista. Jagwiren jarrutuotteita käyttävät asiakkaat arvostavat tuotteiden erinomaista luotettavuutta. Kansalliset ja kansainväliset pyörämerkit tekevät yhteistyötä Jagwiren kanssa ja käyttävät Jagwiren tarvikkeita ja jarrutuotteita pyörissään.

Jarruletkuja ja tarvikkeita Jagwirelta – korkealaatuisia pyöränosia  
Jagwire valmistaa myös jarruletkuja hydraulisille levyjarruille. Jarruletkujen sisäpinta on käsitelty Teflonia muistuttavalla aineella kitkan minimoimiseksi ja letkut ovat Kevlarilla vahvistettuja, jotta ne soveltuisivat lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Jagwiren tuotteet ovat erittäin kysyttyjä, sillä ne tarjoavat poikkeuksellisen hyvän yhteensopivuuden muiden valmistajien tuotteiden kanssa. Lisäksi yhdysvaltalainen Jagwire tarjoaa adapteripaketteja, jotka toimivat täydellisesti heidän jarruletkujensa kanssa. Näiden tuotepakettien joka ikinen tuote on parasta laatua. Kaikki jarruletkut ovat helposti leikattavissa haluttuun pituuteen. Käytännössä kaikki Jagwiren jarruletkut ovat tarpeeksi pitkiä heidän adapteripaketeilleen.

Jagwire-pyörätyökaluja – turvallisuutta jokaiselle lenkille  
Vaijerinsäätöpalat ovat erittäin tärkeä osa uusien vaijerinkuorien asentamisessa. Jagwiren vaijerinkireyden säätimet antavat pyöräilijöille helpon ja turvallisen tavan tehdä jarrujen ja vaihteiden hienosäätöä ajaessa juuri silloin kun säätöjä tarvitaan. Alumiiniset säätöpalat ovat myös poikkeuksellisen kestäviä materiaalivalintojensa ansiosta. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia jarrujen adaptereita. Sinulle sopiva adapteri riippuu jarrujen valmistajasta. Jagwire valmistaa erilaisia levyjarruadaptereita, jarruletkuja, työkaluja, jarrupaloja, jarrulevyjä ja vaijerinkuoria kaikkiin pyöräilyn alalajeihin ja käyttötarkoituksiin. Jagwire Quick-Fit -adapterit ovat täydellinen keino jarrujen huollettavuuden, suorituskyvyn ja kestävyyden parantamiseen.