ISM

Ergonomisia ja laadukkaita pyörän satuloita

Shop bike saddles from ISM

Idea syntyi pyörän päällä
ISM-satuloiden keksijä on viettänyt monta tuntia pyörien päällä. Kivuliaan pyörälenkin jälkeen vuonna 1997 Floridan Tampasta kotoisin oleva pyöräilijä ja uimari ryhtyi kehittämään pyöräilijän anatomiaan paremmin sopivia satuloita estääkseen kipuja ja puutumista. Tällöin ISM:n idea syntyi.

Vähemmän painetta anatomisen muotoilun ansiosta
Perinteisen satulan ja ISM-satulan eron huomaa välittömästi satuloita katsoessaan. Yhdysvalloissa kehitetyt ja valmistetut satulat ovat varustettuja ainutlaatuisella muotoilulla, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden pyöräillessä. Kuten jokainen pyöräilijä tietää, satula on ajomukavuuden kannalta tärkein pyörän osa. Epäsopiva satula voi aiheuttaa muun muassa selkäkipuja, lihaskireyttä ja puutumista. ISM:n satuloiden erityinen ja myös huomiota herättävä muotoilu on ergonomiansa ansiosta vaikuttava kokemus ja se auttaa tehokkaasti vähentämään hermostoon ja pehmeisiin kudoksiin kohdistuvaa painetta.

Huipputeknologiaa sisältävät satulat auttavat Ironman-voittoihin ja mitaleihin olympialaisissa
ISM-satuloiden erinomainen mukavuus ja kestävyys puhuvat puolestaan. Niin miehet kuin naiset arvostavat ISM:n anatomista muotoilua ja sen tuomaa mukavuutta pitkille matkoille – niin maantiepyörällä kuin maastopyörällä. Mukavat geelipehmusteiset satulat ovat lisäksi erittäin suosittu keskustelun aihe kilpapyöräilyssä.