ION

Edistyksellinen muotoilu, toiminnalliset leikkaukset - ION-pyöräilyvaatteet ja -suojat

Shop protectors and clothing from ION

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

21 Hakutulokset

Jokainen polku on haaste. Ja juuri siitä IONin filosofiassa on kyse: itsensä haastamisesta ja luontoelämyksistä säässä kuin säässä. Lisäksi filosofia edustaa eräänlaista vaatimustasoa, jonka jokaisen tuotteen on saavutettava. Freeride on homman nimi – ei pelkästään pyöräilyn alalajina, vaan myös asenteena. Sillä ei ole väliä minkälaisella pyörällä ajelet.

ION on intohimoisten urheilijoiden hallinnoima tuotemerkki. Yrityksen perustajat ovat aina olleet suuria vesiurheilun ystäviä. Vuonna 2004 perustettu ION keskittyi alkutaipaleellaan märkäpukujen ja neopreenituotteiden valmistamiseen kansainvälisille purjelautailun, surffaamisen, SUP:n ja wakeboardingin markkinoille. Ainutlaatuinen yhdistelmä korkealaatuisia tuotteita paketoituna trendikkääseen tyyliin ja muotoiluun löysi tiensä nopeasti urheilijoiden käyttöön ympäri maailman. 2013 ION otti uuden askeleen mukaan myös rinteiden maailmaan, sillä yrityksen perustajat ovat myös olleet pitkään intohimoisia maastopyöräilyn harrastajia. Silti yrityksen imagoa ei voi rajata tiettyyn tai muutamaan urheilulajiin. Ei ole väliä millä urheiluvälineillä liikut. Itsensä haastaminen, luonnon kokeminen ja luonnonvoimien vahvuuden tunteminen. Siksi ION kehittääkin varusteita, jotka eivät ole pelkästään älykkäitä ja innovatiivisia, vaan joiden designissa myös näkyy yrityksen intohimo urheilua kohtaan. Tämä näkyy myös pyöräilyvaatteissa, pyöräilykengissä, repuissa ja suojissa, joita ION valmistaa.

Mitä tulee IONin pyöräilytuotteisiin yleisesti: Suurin motivaatio yrityksen taustalla olevilla ihmisillä on ja on aina ollut mahdollisuus viettää enemmän aikaa – myös työaikaa – pyörän päällä.

Nuori pyöräilyvaatemerkki ION vastustaa vuodenaikojen aiheuttamia rajoituksia ulkona liikkumiseen tarjoamalla kattavan valikoiman säänkestäviä ja suojaavia vaatteita ”epämukaville” keleille. IONin uudistunut ulkovaatteiden mallisto sisältää kevyitä ja pieneen tilaan pakattavia tuulenpitäviä takkeja, säänkestäviä housuja ja softshell-housuja sekä hyvin vuorattuja Primaloft-takkeja ja vedenpitäviä joustavia kolmikerrostakkeja. Kaikki tuotteet on suunniteltu yhtä päämäärää varten: pyöräilysesongin pidentämiseen ja yksinolosta nauttimiseen poluilla milloin tahansa. Kunnes kesä jälleen koittaa ja talvitakit voi varastoida!

Toinen kausi, toinen palkinto: Tyylikkäät Rascal-pyöräilykengät voittivat 2017 arvostetun Design & Innovation Awardin sekä vuoden 2018 German Design Awardin. Lukuisat testit maastopyöräilyn erikoislehdissä osoittavat, että nämä kengät eivät pelkästään näytä hyviltä, vaan ovat myös huippulaatuisia.