Innobike

tehokasta ja kestävää voitelua ja pyöränhuoltoa

Pyöräilytarvikkeet

innobike-ylläpitotuotteet pyörille – pidä pyöräsi puhtaana ja voideltuna
Jo vuodesta 1987 innobike on ollut päivittäisessä käytössä olevien pyöränosien puhdistuksen, voitelun ja ylläpidon asiantuntija. Erityisesti monet pyörien varusteet ja kuluvat osat vaativat säännöllistä ylläpitoa pysyäkseen kunnossa, jotta voit pyöräillä turvallisesti. Yritys tukee pyöräsi osien kestävyyttä tarjoamalla käyttötarkoituksiinsa optimoituja ylläpitotuotteita. Esimerkiksi pyörän ketjun luotettava toiminta on äärimmäisen tärkeää pyörän toimivuuden kannalta, minkä takia innobike tarjoaa lukuisia eri tuotteita ketjun pesuun ja voiteluun. Kaikki ruoste ja lika on irrotettavissa innobiken tuotteilla. Pesuaineet ovat hämmästyttävän tehokkaita. Ketjun pesun jälkeen voitelu on erittäin tärkeää. Innobiken valikoimasta löydät useita eri olosuhteisiin suunniteltuja tuotteita maantiepyörien, maastopyörien ja trekking-pyörien ketjujen voiteluun. Laadukkaiden tuotteiden toimivuus on pitkäjänteisen tuotekehitystyön tulosta.

innobike-tuotteet pyörän huoltoon ja ylläpitoon – puhdistus, voitelu ja liuottaminen
Pyörien ketjujen pienimmätkin osat ovat helposti puhdistettavissa innobiken innovatiivisilla ketjunpuhdistustuotteilla. Innobiken ketjunpuhdistusaine tunkeutuu tehokkaasti sisään ketjun liitoksiin ja liuottaa pois lian, ruosteen ja vanhan öljyn. Innobiken puhdistustuotteilla saat ketjun samalla kertaa puhdistettua ja voideltua. Puhdistusprosessin jälkeen pyörän ketju on taas erinomaisessa kunnossa. Ketjunpuhdistusaine jättää ketjuun suojaavan ja voitelevan pinnan ketjuun taaten parhaan suorituskyvyn niin maastossa kuin maantiellä. Innobike on tunnettu laadukkaiden pyöräilytarvikkeiden ja tehokkaiden pyörien ylläpitotuotteiden valmistaja.

Ylläpitotuotteita pyöränosille innobikelta – pyöräilyn iloa säässä kuin säässä
Innobiken pyörille suunnitelluilla huoltotuotteilla ja niihin yhteenkuuluvilla huoltotarvikkeilla pyöräilijät voivat parantaa ajonautintoa ja pyöränosien kestävyyttä. All-weather-paketti ketjun ylläpitoon takaa ympärivuotisen suojan ja erinomaisen toimivuuden voimansiirrollesi. Lunta, jäätä, vesisadetta tai hellettä: All-weather-paketti takaa toimivuuden kaikilla keleillä. Vaahtopesuaineet mahdollistavat nopean ja tehokkaan pyörän pesun pienintä yksityiskohtaa myöten. Hohtavaa puhtautta ja tyylikästä kiiltoa innobiken puhdistusaineilla. Innobiken chain fluid -ketjunhoitoaineen mukana tulee kätevä harja, jonka avulla aineen annostelu ketjuun on eritäin helppoa. Harja auttaa pesuainetta tunkeutumaan ketjun osien väleihin ja paitsi helpottaa käyttöä, myös lisää aineen tehoa.