Hanseline

Pyörän huoltoa parhaimmillaan

Pyöräilytarvikkeet

Hanseline pitää koneesi ajokunnossa. Tuotemerkin omistava Gessert & Sohn on perustettu 1947 ja yritys valmistaa voiteluaineita ja ylläpitotuotteita ompelukoneille, autoille sekä polkupyörille. Eli oikeastaan kaikkeen, mikä liikkuu kovaa.

Hanseline tarjoaa valikoimassaan valtavan määrän erilaisia tuotteita pyörän huoltoon ja ylläpitoon. Hanselinen tuotteet eivät pelkästään hiljennä natisevia liitoksia pyörästäsi, vana myös hoitaa ja ylläpitää pyöräsi moitteetonta toimivuutta samalla suojaten pyörän osia kulumiselta. Perheomisteinen yritys tarjoaa valikoimassaan muun muassa titaanirasvoja, maastopyörille suunniteltuja ketjuöljyjä sekä ketjuvahoja, mutta tämän lisäksi myös pesuaineita ja suoja-aineita pyörän ylläpitoon.

Kaikki, mikä liikkuu nopeasti vaatii tarkkaa ja hyvää ylläpitoa ja tässä kohtaa Hanseline astuu peliin mukaan. Hanselinen ketjuvaha on täydellinen tuote pyörän ketjun voiteluun ja suojaamiseen siinä missä hydrauliöljy HLP 10 auttaa joustavien etuhaarukoiden ja iskunvaimentimien ylläpidossa. Silikonisuihke saa pyöräsi kiiltämään kuin uutena pitkien lenkkien jälkeen ja todistetusti tehokas talcum-jauhe tukee sinua renkaanvaihdoissa.

Pyöräsi hoitaminen Hanselinen voiteluaineilla ja ylläpitoaineilla takaa kaikille pyöräsi osille parhaan mahdollisen toimivuuden ylittämättä budjettiasi. Ja näin pyöräsi pysyy loistavassa kunnossa pidempään.