Gutting Pfalz Nudel

pastaa pyöräilijöille

Accesorios

  • Lajittelu:

1 Hakutulokset

Erinomaista pastaa niin sisällön, ulkonäön kuin maun kannalta. Guttingin valmistama Pfalznudel on helposti tunnistettavissa omintakeisesta muodostaan. Luovassa palatinatelaisessa perheyrityksessä oli vain ajan kysymys ennen kuin pyörän muoto otettiin käyttöön pastojen valmistamisessa. Sehän on kuitenkin helppo ymmärtää: Ilman terveellistä ja runsashiilihydraattista ruokavaliota tehontuotto ei ole pyöränkään päällä optimaalista.

Pfalznudelit ovat erityisen herkullisia, sillä raaka-aineet valitaan lähiseudulta äärimmäisellä huolella eikä pastan valmistuksessa käytetä säilöntäaineita eikä väriaineita. Pyöränmuotoinen pasta on kaiken lisäksi erinomainen lahjaidea pyöräilyn harrastajille. Tämä saksalainen menestystarina alkoi jo kaksi vuosikymmentä sitten. Siitä lähtien menestys on ollut jatkuvaa erinomaisen laadun ja lukuisten hyvien ideoiden ansiosta. Myös asiantuntijaraati, johon kuului alan asiantuntijoita, tutkijoita ja median edustajia on havainnut Guttingin pastan kuuluvan saksalaisten elintarvikkeiden tähtiin ja yritys onkin palkittu Meissenin posliinisiivellä maailman johtavana design-pastan valmistajana. Vuonna 2011 Pfalznudel sai erityisen innovatiivisille yrityksille myönnettävän Querdenker-palkinnon.

Kaiken lisäksi yritys on mukana hyväntekeväisyydessä ja tukee muun muassa riippuvaisuuksista kärsivien hoitoa. Yritys tukee myös lukuisia sosiaali- ja kulttuuriprojekteja. Kun näkee näin intohimoista omistautumista, on helppo ymmärtää toimitusjohtaja Gerlinde Thelensin moton: ”Pasta tekee iloiseksi!”. Kun pyöräilykin tekee iloiseksi täytyy tämän olla ultimaattinen ilon takaaja.

Laatua al dente – tyylikästä design-pastaa Guttingilta Saksasta.