FOX

älykkäitä pyöräily ja vapaa-ajan vaatteita.

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

91 Hakutulokset

Urheiluvaatesektorilla, FOX tarjoaa laajan valikoiman tekstiilejä, kypäriä ja suojavarusteita kaikentyylisille pyöräilijöille. FOX vaatteet kohtaa kaikkien pyöräilijöiden vaatimukset - ei väliä onko kysynyksessä ammattilainen tai amatööri. Perinteisissä ja moderneissa ajopaidoissa, teknisissä takeissa, pyöräilyshortseissa ja treenipaidoissa, FOX tarjoaa mukavia ja nopeasti kuivuvia materiaaleja, jotka ihanteellisen ruumiinlämmön. Hengittävyyden ja kosteuden siirtymisen varmistamiseksi käytetään moderneja teknisiä kuituja.

FOX cycling – pyöräilyvaatteita tielle ja sen ulkopuolelle
Pyöräilyvaatteet joutuvat kovalle kulutukselle., FOX kiinnittää huomiota materiaaliensa kestävyydelle ja tarjoaa lujia ja toimivia materiaaleja kaikille pyöräilijöille. FOX ajovaattet valmistetaan kestämään pyöräilylle tyypillistä kulutusta, tuotteet vahvistetaan alueilta joista kulutus on kovinta.

FOX suojavarusteet – suojat MTB- kisoihin
FOX tarjoaa myös vaatteita jotka suojaavat kolhuilta. FOX suojavaatteet tarjoavat ideaalia suojaa MTB- kisoissa ja harrastuksissa. Kiitos erikoisen kuorirakenteen, FOX suojat mukautuvat eri ruumiinosille ja vähentävät vammoja. Ergonomiset muodot ja mukautuvat säätömahdollisuudet tarjoavat hengittävyyden ja suojan lisäksi myös liikkumisen mukavuutta.

FOX kypärät – suojaa off-roadiin
FOX kypärät ovat muutakin kuin katseen vangitsijoita. Värikkäät FOX- kypärät suojaavat erinomaisesti sivuiskuilta ja leukahihna on miellyttävä. Kypärät hengittävät erinomaisesti ja mukavat, pestävät sisätäytteet täydentävät FOX kypärän turvaominaisuuksia