FIVE TEN

Brand of the Brave

Accesorios

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

14 Hakutulokset

Vuodesta 1985 Five Tenillä on ollut kestävä vaikutus kiipeilyn historiaan. Five Tenin historia sai alkunsa Yosemitessa – mitä muuta voisikaan odottaa yhdysvaltalaiselta yritykseltä, jolla on syvät juuret kiipeilyssä? Vapaakiipeilyssä vaikeusasteikon arvo 5.10 merkitsi siirtymää keskivaikeista äärimmäisen teknisiin reitteihin 80-luvulla. Five Tenin perustaja Charles Cole on tunnettu huippukiipeilijä, joka on ensimmäisenä onnistunut kiipeämään monia äärimmäisen haastavia nousuja. Hän päätti aloittaa kiipeilyjalkineiden valmistuksen itse koettuaan läheltä piti -tilanteen kengän lipsahtaessa hänen laskiessaan alas vaativaa kallioreittiä Yosemiten kansallispuistossa. Hänen tavoitteenaan oli kehittää kenkä, jossa olisi laadukkaan kumiseoksen ansiosta loistava pito. Pian tämän jälkeen hän onnistuikin kehittämään legendaarisen Stealth-kumiseoksen! Vielä tänäkin päivänä tätä kumiseosta käytetään maailman haastavimmilla reiteillä alkuperäisestä seoksesta jatkokehiteltyinä versioina. Oikeastaan voisi sanoa, että Five Ten keksi uudelleen kiipeilykengän: Lukuisat ensimmäiset onnistuneet kiipeämiset äärimmäisen haastavilla reiteillä vuodesta 1985 lähtien eivät olisi olleet mahdollisia ilman Five Tenin kiipeilykenkiä – tai ne olisivat onnistuneet vasta monta vuotta myöhemmin. Five Ten on jatkuvasti onnistunut korottamaan huippuluokan kiipeilykenkien ja maastopyöräilykenkien tasoa jatkuvalla tuotekehityksellään!


Five Tenin maastopyöräilykengät – Suunniteltu vaativille reiteille
Tarina alkoi kiipeilykengistä ja myöhemmin valikoima laajentui vesiurheilun puolelle. Myöhemmin Five Tenistä on tullut äärimmäisen suosittu myös maastopyöräilyn puolella. Siitä täytyy olla vuosia, kun viimeksi Five Ten on puuttunut DH:n maailmancupkilpailun podiumilta. Freeride, DH tai trail-pyöräily – Five Tenin kengät löytyvät kaikkialta, missä meno yltyy hieman rankemmaksi. Lisäksi pyöräilykengissä yhdistyy uskomattoman pitä Stealth Rubber -pohja loistavaan viimeistelyn laatuun, erinomaiseen mukavuuteen ja rentoon tyyliin. Five Tenin kengät takaavat luotettavan pidon avopolkimilla, mikä on äärimmäisen tärkeää hyvän hallittavuuden kannalta. Five Teniltä löydät oikeat kengät jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kaikissa kengissä on tarkkaan harkittu pohjan kuviointi erinomaista pitoa varten sekä kestävät materiaalit. Five Tenillä on valikoimassaan sekä avopolkimille että lukkopolkimille suunniteltuja pyöräilykenkiä. Monia lukkopolkimien kanssa yhteensopivia kenkiä voi myös käyttää avopolkimien kanssa.


Urheiluun ja arkeen – Tyylikkäät kengät Five Teniltä
Pidon, laadukkaan viimeistelyn ja tyylikkyyden yhdistelmä tekee kengistä täydellisiä niin urheiluun kuin arkeen. Siksi Five Tenillä onkin erittäin kattava valikoima eri värejä ja tyylejä kengistään!


Five Ten Stealth – Huippulaatuinen kumiseos monipuoliseen käyttöön
Luotettavat materiaalit ovat tärkeitä kaikissa urheilulajeissa. Five Ten hyödyntää parhaita materiaaleja, mikä voi olla ratkaiseva tekijä menestyksen ja epäonnistumisen välillä. Näin jalkasi eivät menetä pitoa kiipeillessä tai maastopyöräillessä! Ratkaiseva tekijä kumiseoksen laadulle on yhdistelmä kestävyyttä ja kitkaa! Jotta maastopyöräilykenkä olisi mahdollisimman kestävä, sen pohjan täytyy olla erittäin tukeva ja kestävä. Samanaikaisesti pohjan täytyisi olla valmistettu pehmeästä kumiseoksesta, jotta se voisi tarjota parhaan mahdollisen pidon kaikilla pinnoilla luotettavasti. Five Ten pystyy saavuttamaan tämän yhdistelmän käyttämällä tarkkaan harkitusti eri versioita Stealth Rubberista käyttötarkoituksen mukaan. Menestys puhuu puolestaan – suositut Stealth-pohjat ovat nykyään erittäin olennainen osa maastopyöräilyä, freeridepyöräilyä, DH-pyöräilyä ja kiipeilyä.

Tutustu valikoimamme freeride-kenkiin, avopoljinkenkiin ja maastopyöräilykenkiin Five Teniltä! Löydät verkkokaupastamme valtavan valikoiman kulttimerkki Five Tenin kenkiä UK-kokoisina monissa eri väreissä ja kuoseissa mustasta sesongin trendikkäimpiin väreihin niin miehille kuin naisille. Voit valita kevyiden ja ilmavien maastopyöräilykenkien ja hieman tukevampien freeride-kenkien sekä tuulen- ja vedenpitävien talvikenkien välillä. Tutustu äärimmäisen suosittuun FREERIDER-mallistoon, IMPACT-mallistoon tai skotlantilaisen ammattipyöräilijän Danny MacAskillin kenkiin!