Finish Line

huolto- ja ylläpitotuotteita pyörän puhtaana pitämiseen

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

27 Hakutulokset

Finish Line -pyöränpesuaineet – varmista pyöräsi toimivuus
Finish Linella on juurensa Yhdysvalloissa. Vuonna 1988 Henry Krause perusti yrityksen, joka keskittyi pyörien huoltoon ja ylläpitoon tarkoitettuihin tuotteisiin. Tänä päivänä Finish Line tarjoaa valtavan valikoiman tuotteita, jotka takaavat pyöränosien pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Innovatiivisten kemiallisten yhdisteiden ansiosta yrityksen voiteluaineet, öljyt, rasvat ja pesuaineet ovat vakiinnuttaneet asemansa pyöräilijöiden keskuudessa. Yritys tunnetaan pyöräilypiireissä laadukkaiden ja helppokäyttöisten kemikaalien valmistajana, jonka tuotteilla pyörän puhdistus ja ylläpito on vaivatonta.

Finish Line -pyöränpesuaineet: Ylitä maaliviiva laadukkailla tuotteilla pyörän ylläpitoon
Finish line tarjoaa kattavan valikoiman ylläpitotuotteita, joiden avulla pyöräilijät saavat helposti puhdistettua ja huollettua pyöräänsä. Valikoimaan kuuluvat kaikki ylläpitotuotteet yksittäisistä harjoista ja harjapaketeista kehittyneisiin kemikaaliyhdisteisiin voiteluun ja pesuun. Finish Linen valikoiman pesutuotteet puhdistavat myös pintaa syvemmältä: ketjuöljyt, asennustahnat, liuottimet ja voiteluaineet on kehitetty tunkeutumaan juuri sinne missä niitä tarvitaan. Viimeistelyä varten valikoimasta löytyy myös kiillotusaineita ja vahoja.

Finish Line – huolellinen ylläpito pidentää merkittävästi pyöränosien käyttöikää
Finish Line on vakiinnuttanut asemansa pyörien voitelussa ja puhdistuksessa vuosien saatossa. Yrityksen perustajan ammattitausta on yksi syy yrityksen osaamiseen pyörien pesuaineissa, voitelutuotteissa ja ylläpitotuotteissa. Liikemies Krausella on pitkä työkokemus kemikaaliteollisuudesta ennen Finish Linen perustamista. Siksi yrityksestä löytyykin valtavasti osaamista kehittää ja valmistaa uusia entistä tehokkaampia ja monipuolisempia aineita pyörien pesuun ja voiteluun. Kaikki tuotteet on kehitetty tuottamaan lopputuloksen, jota pyöräilijät rakastavat. Finish Linen tuotteilla pyöräilijät ovat hyvin varustautuneita ja heiltä löytyy kaikki tarvittava pyöränosien ja koko pyörän käyttöiän pidentämiseen.