FALKE

TEKNISIÄ URHEILUVAATTEITA KOKEMUKSELLA

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

36 Hakutulokset

FALKE toiminnalliset alusvaatteet ja urheiluvaatteet
FALKE tarjoaa huippulaatuisia,moderneja vaatteita ja asusteita. Yhtiö perustettiin vuonna 1895 ja on Falken perheen omistuksessa neljännessä sukupolvessa. Naisten, miesten ja lapsien sukkien ja trikoiden lisäksi yhtiö kehittää ja tuottaa teknisiä urheilusukkia ja urheiluvaatteita. Tällä saralla materiaaleissa kiinnitetään huomiota siihen missä urheilulajeissa niitä käytetään. Kuka uskoisi, että Falken perustaja oli katontekijä? Tänäpäivänä FALKE on kansainvälinen muoti ja vaatetus yhtiö joka käyttää tietotaitoansa kehittäessään pyöräily ja juoksumallistoaan.

Falken teknisissä alusasuissa ei ole saumoja
Pyöräilyn vaatetuksessa on erityisen tärkeää, etti niissä ole ärsyttäviä saumoja. Tästä syystä Falken teknisissä alusvaatteissa ei ole saumoja ja ne ovat muotoon leikattuja. Kaiken huippuna Falke käyttää teknologiaa, jossa eri ruumiinosien tarvitsema suoja otetaan huomioon. Vaate lämmittää ja hengittää oikeista paikoista.

FALKE pyöräilyvaatteet – pyöräilyn alusvaatteet vakuuttavalla toimivuudella
Falke pyrkii kehittämään pyöräily- ja urheiluvaatteita urheilijoiden yksilöllisiin tarpeisiin.Teknisyys ja toimivuus ovat tärkeässä asemassa. Pienikin yksityiskohta, kuten sukat voivat vaikuttaa lopputulokseen. Falke sukat ovat anatomisesti muotoiltuja. Falken erityisesti kehittämä vasemman ja oikean jalan varvasosa on vaikuttava ominaisuus. Ergonomiset pehmustetut alueet vaimentavat tärinää ja jakavt hyvin painetta. Modernien ja mukavien tekstiilien myötä Falke on vakiinnuttanut paikkansa urheiluvaatteiden maailmassa.