F100

F100-tuotteet pyörän huoltoon ja kunnossapitoon

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

22 Hakutulokset

Jo vuodesta 1975 F100 on valmistanut natiseville, koliseville ja likaisille pyörille huippulaatuisia hoitotuotteita. Yrityksen Dr. O.K. Wack Chemie tuotemerkki F100 on erikoistunut huolto- ja ylläpitotuotteisiin pyörille, jotka joutuvat kovaan rasitukseen. Yritys tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia puhdistusaineita, voiteluaineita, vettä hylkivän kalvon antavia sprayaineita ja paljon muuta – kaikille pyörille niin maantielle ja kaupunkiin kuin maastoon.

Täydellisesti huollettu pyörä ei ole hyödyksi pelkästään ammattilaisille. Myös harrastepyöräilijät arvostavat pehmeästi ja kevyesti ruullaavaa, luotettavaa pyörää. Säännöllinen pyörähuolto lisää pyöräilyn nautinnollisuutta, parantaa hyötysuhdetta voimansiirrossa ja kaikissa muissakin liikkuvissa osissa, sekä samalla parantaa myös pyörän luotettavuutta ja kestävyyttä. Suurin osa aktiiviharrastajista tietävät kyllä tämän, mutta laadukkaiden hoitotuotteiden oikeaoppisesta käytöstä voi silti oppia uutta.

F100 on saavuttanut laadukkaan maineensa valtavalla, mutta silti tasapainoisella tuotevalikoimallaan sekä hienoimpien tuotteidensa tutkimus- ja tuotekehitystyöllä.

Todennäköisesti maailman käytetyin pyöränhoitotuote on ketjuöljy – eikä syyttä, sillä se vähentää merkittävästi voimansiirron kitkaa ja pidentää kovassa rasituksessa olevien osien käyttöikää. Hyvin voideltu ketju takaa äänettömän ja tarkan vaihteiston sekä hyvän suojan korroosiota vastaan kuraisella kelillä. Ketjuöljy pidentää merkittävästi ketjun käyttöikää.

F100-ketjuöljyjen erinomainen tunkeutuvuus ja takertumiskyky antavat poikkeuksellisen hyvän suojan ketjulle samalla mahdollistaen pidemmät huoltovälit. Lisäksi öljyä voidaan käyttää myös rataspakan, etuhaarukan, iskunvaimentimen ja vaihdevaijerien voiteluun.