evoc

Vallankumous repuissa ja pyörälaukuissa

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

40 Hakutulokset

Kaikki lähti lumivyörylapiosta. Kun entinen ammattilaislumilautailija Holger Feist oli rinteessä, hän loukkaantui repussa olleen lumivyörylapion vuoksi. Tämä ei saisi toistua enää koskaan. Holger ja Bernd Stucke, toinen yrityksen perustajista, leikkasivat makuualustoista paloja ja lisäsivät niitä reppuihinsa parantaakseen niiden suojausta. Näin ensimmäiset prototyypit syntyivät ja ne olivatkin nopeasti haluttuja heidän ystäviensä ja tuttaviensa keskuudessa. Tänään he toimittavat tuotteita ympäri maailman.

evoc – Urheiluvälineitä seikkailijoille
Vuonna 2008 kaksi urheilija Bernd Stucke ja Holfer Feist perustivat Münchenissä yrityksen nimeltä evoc. Nimi on lyhenne sanoista ”Evolution Concept”, joka viittaa heidän haluunsa kehittää innovatiivisia reppuja ja pyöränkuljetuslaukkuja seikkailijoille sekä asettaa uusia trendejä suunnitteluun, mukavuuteen ja turvallisuuteen liittyen. Reppujen kekseliäisiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa: kypärälle tarkoitettu osio, työkaluille suunniteltu erillinen säilytystila ja koko päivän kestäville ajokerroille soveltuva juomajärjestelmä. Hienot yksityiskohdat, korkealuokkaiset materiaalit, käytettävyys ja toimivuus ovat osa jokaista evoc-tuotetta. Tuotteiden laatu ja toimivuus ovat todistettu monien aktiiviharrastajien ja ammattilaisten toimesta.
 
evoc – Pyöräilyrepuista aina pyöränkuljetuslaukkuihin
evoc on valmistanut pitkään reppuja muidenkin kuin lumilautailijoiden tarpeisiin. Laaja mallisto antaa myös pyöräilijöille paljon vaihtoehtoja. evocin kattava mallisto käsittää muun muassa juomareput suojauksella tai ilman, lentolaukut, pyöränkuljetuslaukut ja jopa ensiapupakkauksen. evoc varustaa seikkailijat ja seikkailunhaluiset tyylillä, mutta ennen kaikkea toiminnallisuutta unohtamatta.