EUFAB

Turvallista pyörän säilytystä EUFAB-tuotteilla

Pyöränosat

  • Lajittelu:

4 Hakutulokset

EUFAB on tunnettu laadukkaista tuotteistaan pyörien säilytykseen ja siihen tarvittavista tarvikkeista. Löydät EUFAB-tuotteita kategorioista Pyörätelineet ja Pyörätelineet/säilytys.

EUFAB valmistaa muun muassa seinään asennettavia pyörätelineitä ja säilytystelineitä vetokoukkuun kiinnitettäville pyöränkuljetustelineille. Heidän tuotteensa auttavat varastoimaan pyöräsi tilaa säästäen ja monet tuotteista tarjoavat myös suojaa pyörillesi. Tuotteet on suunniteltu nopeiksi ja helppokäyttöisiksi, joten voit laittaa pyöräsi säilytykseen ja ottaa sen käyttöön helposti silmänräpäyksessä.

EUFAB-seinätelineet pyörille

Seinään kiinnitettävät pyörätelineet tarjoavat helpon pyörän varastoinnin esimerkiksi varastossa, kellarissa tai autotallissa. EUFAB-seinätelineet pyörille ovat poikkeuksellisen kestäviä ja helposti käsiteltäviä. Lisäksi ne soveltuvat kaikille pyörätyypeille. Erityisen kiskorakenteen ansiosta seinätelineet tarjoavat vankan tuen.

Seinäkiinnikkeet vetokoukkuun kiinnitettäville pyörätelineille

EUFAB valmistaa myös seinäkiinnikkeitä vetokoukkuun kiinnitettäville pyörätelineille. Ne helpottavat vetokoukkuun kiinnitettävän pyörätelineen säilyttämistä samalla tilaa säästävällä tavalla kuin pyörääsikin. Myös nämä seinäkiinnitteiset telineet ovat poikkeuksellisen kestäviä, tukevia ja helppokäyttöisiä.