Elite

Pidä kuumat juomat optimaalisen lämpöisinä Eliten termospulloilla

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

41 Hakutulokset

Elite-pyöräilytarvikkeet – kattava valikoima pyöräurheiluun
Elite on valmistanut teknisiä ja käytännöllisiä tarvikkeita kaksipyöräisten maailmaan jo yli 30 vuoden ajan. Eliten kattava tuotevalikoima sisältää harjoitusvastuksia ja rullia sisäpyöräilyyn, pullotelineitä, juomapulloja sekä korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja kattotelineitä.

Elite-rullat ja -harjoitusvastukset – simuloituja pyörälenkkejä kotona
Elite kehittää jatkuvasti uusia ideoita, jotka auttavat parantamaan suorituskykyä pyörän päällä kattavan ammattilaisten ja harrastepyöräilijöiden kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta. Eliten rullat ja harjoitusvastukset ovat erityisen suosittuja ammattilaisten ja kilpapyöräilijöiden keskuudessa, jotka käyttävät niitä sisällä harjoittelemiseen. Useimpiin Eliten harjoitusvastuksiin pyörä kiinnitetään kiinteästi vastuksen rakenteeseen. Tietokoneen avulla voidaan hienoimmilla malleilla simuloida teitä, polkuja ja kilpailureittejä maantiellä sekä maastossa – toiminnantäyteisillä DVD-levyillä harjoittelusta tulee mahdollisimman realistista.

Termosjuomapulloja pyöräilyyn Eliteltä: Pidä kylmä tai kuuma juomasi optimaalisen lämpöisenä
Elite on tullut tunnetuksi pyöräilytarvikkeistaan ja yritys valmistaa myös juomapulloja ja ratkaisuja juoman mukana kantamiseen. Eliten kylmille juomille tarkoitettujen tavallisten juomapullojen lisäksi yritys valmistaa myös malleja kuumille juomille. Termospullo on varustettu eristemateriaalilla ja kahdella seinämällä varmistaakseen korkealaatuisen eristävyyden. Eliten juomaratkaisuja käytetään kaikilla tasoilla aloittelijoista ammattilaisiin niin harjoittelussa kuin kilpailuissa. Elitellä on myös erityisen suurella tilavuudella varustettuja pulloja. Pyöräilytarvikkeiden valmistajana Elite tarjoaa myös pullotelineitä ja aerodynaamisia ratkaisuja juomia varten.