Easton

huippupyöräilijöiden kanssa kehitettyjä tuotteita

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

1 Hakutulokset

Easton on urheiluvälineisiin erikoistunut yritys, joka valmistaa muun muassa huippulaatuisia tuotteita pyöräilyyn. Yrityksen tuotteilleen asettamia vaatimuksia ovat muun muassa laatu, tukevuus, suorituskyky ja kestävyys. Easton tunnetaan jatkuvasta tuotekehitystyöstään ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Taatakseen huipputason suorituskyvyn tuotteilleen kaikkina aikoina kaikilla alustoilla, yhdysvaltalainen yritys panostaa suuresti alumiinin ja hiilikuidun valmistustekniikkoihin. Easton täyttää niin vaativien harrastajien kuin parhaiden ammattilaisten odotukset ja vaatimukset. Yritys on saavuttanut pyöräilijöiden keskuudessa maineen kevyiden ja erittäin kestävien tuotteiden valmistajana niin alumiinista kuin hiilikuidusta. Eastonin kiekot, satulatolpat, ohjainkannattimet ja ohjaustangot auttavat pyöräilijöitä ympäri maailman saavuttamaan tavoitteensa ja määränpäänsä.

Easton: Kiekkojen ja pyöränosien asiantuntija
Yhdysvaltalainen Easton kehittää ja valmistaa korkealaatuisia kiekkoja ammattilaiskäyttöön. Täydellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi Easton tekee yhteistyötä lukuisten ammattipyöräilijöiden kanssa. Vuosien tutkimus- ja tuotekehitystyö tekevät Eastonin tuotteista luotettavia, suorituskykyisiä ja varmuudella tiukimmissakin tilanteissa toimivia. Eastonilla kiekon koko, paino ja jarrutuspinta sekä vannekehän materiaali, profiili ja leveys lasketaan ja arvioidaan tarkasti optimaalista suorituskykyä varten. Myös Eastonin satulatolpat ovat todellista huippulaatua mitä tulee pituuteen, offsetiin, materiaaleihin ja viimeistelyyn.

Jotain aivan erityistä: Eastonin hiilikuituiset kiekot
Eastonin itselleen asettamat laatuvaatimukset ovat poikkeuksellisen korkealla. Valmistaakseen tuotteita täydellisellä lopputuloksella vaativille pyöräilijöille yritys hyödyntää poikkeuksellista valmistustekniikkaa: 100 % käsityötä. Tuotteiden täytyy myös saavuttaa huipputulokset läpäistäkseen lukuisat yrityksen suorittamat laatutestit. Easton keskittyy erityisesti valmistamaan huippulaatuisia käsintehtyjä hiilikuituisia kiekkoja, joiden on vastattava yrityksen erittäin korkeita laatuvaatimuksia koskien muun muassa jäykkyyttä ja iskukestävyyttä. Easton käyttää muun muassa ultraääniteknologiaa laadunvalvonnassaan varmistaakseen jokaisen yksittäisen tuotteen turvallisuuden ja laadun kovimpaankin käyttöön. Kestävyys on olennainen ominaisuus Eastonin Yhdysvalloissa valmistamissa kiekoissa.