E*thirteen

Kestävyyttä kun tarvitset sitä

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

1 Hakutulokset

VANKKARAKENTEISET E*THIRTEEN-OSAT OVAT LÄHES PYSÄYTTÄMÄTTÖMIÄ

Maailmasta löytyy paljon haastavia polkuja ja alamäkiä maastopyörille. Kalifornialainen e*thirteen on erikoistunut korkealaatuisten pyöränosien valmistukseen kaikista rankimpiin maastopyöräilyn olosuhteisiin, missä niin ihmiset kuin varusteet asetetaan koetukselle. Osien kestävyys, jäykkyys ja keveys ovat äärimmäisen tärkeitä.

Alamäkipyöräilyssä myös psykologisella aspektilla on tärkeä rooli kilpailujen voittamiseen, minkä takia vankka luottamus pyörän osiin voi ratkaista kilpailun teknisessä kivikossa tai useiden metrien pituisessa hypyssä. 

Tämä on tietenkin vain mahdollista jos pyörän osat lunastavat lupauksensa. Vuonna 2010 perustettu e*thirteen on vannoutunut pitämään lupauksensa. Kattavalla tuotekehityksellä ja tuotetesteillä he kehittivät ensin kevyitä ja laadukkaita ketjuohjureita. Myöhemmin e*thirteen-valikoimaan ovat löytäneet tiensä myös kammet, kiekot ja polkimet. 

Tuotteiden kehittämisessä on hyödynnetty jo pitkään alamäkipyöräilystä saatuja kokemuksia myös muiden pyöräilyn alalajien tuotteisiin. Tänä päivänä e*thirteen-merkin valikoimassa on myös paljon tuotteita enduroon, All-Mountain -pyöräilyyn sekä XC- ja maratonpyöräilyyn. Jokainen tuote on suunniteltu tiettyyn käyttötarkoitukseen taatakseen parhaan mahdollisen toimivuuden. Vaikka tuotteissa keskitytään erityisesti äärimmäiseen kestävyyteen DH- ja freeride-pyöräilyyn, on enduroon ja AM-pyöräilyyn suunnitelluissa osissa myös pyritty tekemään tuotteista mahdollisimman kevyitä niiden monipuolisen käytön takia. Enduropyörän on kestettävä rankkojakin alamäkiosuuksia, mutta samalla sen on oltava kevyt mäkien kiipeämistä varten. Siksi myös enduropyörän osien on vastattava näitä vaatimuksia. 

Laadukkaat e*thirteen-tuotteet tunnetaan myös tänä päivänä jatkuvasta tuotekehityksestä, uusista valmistusteknologioista ja innovatiivisista materiaaleista – riippumatta siitä onko kyse tuotteesta enduro-, freeride-, AM-, DH- tai XC-pyöräilyyn.