Dynamic

Luotettavaa pyörän ylläpitoa ja huoltoa

Pyöränosat

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Dynamic on pyörien ylläpitoon ja puhdistukseen tarkoitettujen käytännöllisten, hyödyllisten ja erittäin tarpeellisten tuotteiden valmistaja. Vain säännöllisesti pesty ja voideltu pyörän ketju pitää pyöräsi toiminnan sujuvana ja äänettömänä. Usein puhdistetut jarrut pitävät myös jarrutusmatkat kurissa ja tuntuman hyvänä.

Pyörän kestävyys ja kulutuskestävyys riippuu useista eri tekijöistä. Dynamic-tuotteilla pidät pyöräsi toimivana ja ehjänä pitkään niin kilpailuja kuin harjoittelua varten, oli kyseessä sitten maantiepyörä, maastopyörä tai arkipyörä. Mitä paremmin pidät huolta pyöräsi osista, sitä pidempään pyöräsi kestää. Laadukkaat ylläpitotuotteet luovat erinomaisen perustan pitkäaikaiselle ajonautinnolle kaikilla teillä ja poluilla.

Dynamic on yksi maailman johtavista pyörien ylläpitotuotteiden valmistajista
On tietenkin erityisen tärkeää puhdistaa ja huoltaa pyörää säännöllisesti. Dynamic tarjoaa tähän tehtävään juuri oikeat tuotteet niin maastopyörille ja maantiepyörille kuin kaupunkipyörille. Jokaisen tuotteen on tarjottava erinomaisen toimivuuden käyttötarkoitukseensa, jotta voit pitää pyöräsi täydellisessä toimintakunnossa. Dynamicin pyöränpesuaineet on kehitetty poistamaan lian ja kosteuden pyörästäsi. Dynamicin ketjusuihke on äärimmäisen hyvin pieniin rakoihin tunkeutuvaa, jotta se ylettyisi pyöräsi kriittisiin paikkoihin rungossa, ketjussa ja muissa voitelua tarvitsevissa ahtaissa paikoissa. Dynamicin tuotteet käyvät aina läpi intensiiviset testaukset ennen markkinoille tuloaan, jotta yritys voi varmistaa käytännössä niiden täydellisen toimivuuden ja tehon.

Poista öljy, rasva ja lika Dynamicin ylläpitotuotteilla
Dynamicin tuotteita käytetään pyörien pesuun, hoitoon ja ylläpitoon. Dynamicin tuotevalikoimasta löytyy valtava määrä erilaisia tarvikkeita ja aineita pyörän tehokkaaseen puhtaana ja toimivana pitämiseen. Valikoimasta löytyy myös tiettyjen osien vaatimuksiin erityisesti optimoituja tuotteita, kuten ketjunpesuaineita ja rungon kiiltovahaa. Puhdistamisen jälkeen voimansiirron toimivuuden voi viimeistellä ketjunvoiteluaineella. Jarrujen täydellisen toiminnan varmistamiseksi niin arkikäytössä kuin vaaratilanteissa Dynamicilla on tarjolla jarrunpuhdistusainetta, joka kuivuu nopeasti ja poistaa jarrujen osista tehokkaasti jarrupölyn ja muun lian. Dynamicin pesuaineilla ja ylläpitotuotteilla voit helposti, nopeasti ja vaivattomasti puhdistaa pyöräsi öljystä, rasvasta ja muusta liasta.