deuter

monipuolisia reppuja ja laukkuja pyöräilyyn

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

64 Hakutulokset

Gersthofenissa Augsburgin lähellä saksalainen yritys deuter Sport GmbH & Co kehittää laukkuja ja reppuja pyöräilyyn. Rennoista pyöräretkistä Alppien ylityksiin, jokaiselle pyöräilijälle löytyy valikoimasta huippulaatuisia laukkuja ja varusteita. Repuillaan ja laukuillaan deuter tarjoaa pyöräilijöille kattavan valikoiman tuotteita lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin.

deuter-pyörälaukut – pyöräilytarvikkeita perinteikkäältä valmistajalta!
Deuter on saanut nimensä perustajaltaan Hans Deuterilta, joka aloitti laukkujen valmistamisen jo vuonna 1898. Alussa yritys ei valmistanut vielä laukkuja pyöräilijöille, vaan aivan muuhun tarkoitukseen. Hans Deuter valmisti aluksi Bayernin kuninkaalliselle postille säkkejä ja laukkuja postin kuljettamiseen. Yritys valmisti myös laukkuja ja telttoja armeijalle ennen ensimmäisen maailmansodan syttymistä. Himalaijan tutkimusretkellä 1930-luvulla Hans Deuterin reppuja käytettiin ensimmäisen kerran.

deuter-pyöräilytarvikkeita – naisten pyöräilyharrastuksen ytimessä
Matkalaukkuihin ja reppuihin panostava osasto irtautui emoyhtiöstä deuter AG:stä vuonna 1989. Vuodesta 2000 alkaen deuter on ollut vakituinen merkki testitulosten kärkisijoilla pyörälaukuissa, repuissa, vyötärölaukuissa, matkapuhelinkoteloissa ja monissa muissakin pyöräilytarvikkeissa. Yrityksestä on tullut markkinajohtaja pyöräilyrepuissa ja heidän tuotteensa ovat erityisen suosittuja rankoissa olosuhteissa pyöräilevien joukossa esim. Alppien ylityksissä. Tärkeä hetki deuterin historiassa oli kun yritys julkaisi vuonna 2000 SL-malliston. Erityisesti naisten anatomian mukaan suunniteltujen tuotteiden ansiosta myös naiset voivat saada maksimaalisen hyödyn irti deuterin pitkästä historiasta.