•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

deuter
monipuolisia reppuja ja laukkuja pyöräilyyn

Gersthofenissa Augsburgin lähellä saksalainen yritys deuter Sport GmbH & Co kehittää laukkuja ja reppuja pyöräilyyn. Rennoista pyöräretkistä Alppien ylityksiin, jokaiselle pyöräilijälle löytyy valikoimasta huippulaatuisia laukkuja ja varusteita. Repuillaan ja laukuillaan deuter tarjoaa pyöräilijöille kattavan valikoiman tuotteita lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin.

deuter-pyörälaukut – pyöräilytarvikkeita perinteikkäältä valmistajalta!
Deuter on saanut nimensä perustajaltaan Hans Deuterilta, joka aloitti laukkujen valmistamisen jo vuonna 1898. Alussa yritys ei valmistanut vielä laukkuja pyöräilijöille, vaan aivan muuhun tarkoitukseen. Hans Deuter valmisti aluksi Bayernin kuninkaalliselle postille säkkejä ja laukkuja postin kuljettamiseen. Yritys valmisti myös laukkuja ja telttoja armeijalle ennen ensimmäisen maailmansodan syttymistä. Himalaijan tutkimusretkellä 1930-luvulla Hans Deuterin reppuja käytettiin ensimmäisen kerran.

deuter-pyöräilytarvikkeita – naisten pyöräilyharrastuksen ytimessä
Matkalaukkuihin ja reppuihin panostava osasto irtautui emoyhtiöstä deuter AG:stä vuonna 1989. Vuodesta 2000 alkaen deuter on ollut vakituinen merkki testitulosten kärkisijoilla pyörälaukuissa, repuissa, vyötärölaukuissa, matkapuhelinkoteloissa ja monissa muissakin pyöräilytarvikkeissa. Yrityksestä on tullut markkinajohtaja pyöräilyrepuissa ja heidän tuotteensa ovat erityisen suosittuja rankoissa olosuhteissa pyöräilevien joukossa esim. Alppien ylityksissä. Tärkeä hetki deuterin historiassa oli kun yritys julkaisi vuonna 2000 SL-malliston. Erityisesti naisten anatomian mukaan suunniteltujen tuotteiden ansiosta myös naiset voivat saada maksimaalisen hyödyn irti deuterin pitkästä historiasta.
 

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

TRANS ALPINE

Urheilullien, nykyaikainen ja monipuolinen – Deuterin joka paikan reppu tarjoaa paljon säilytystilaa kypärälle ja tarvikkeille. Suuret vetoketjut tekevät lokeroihin pääsyn helpoksi ja sujuvaksi. Tarkkaan harkittu sisäosien suunnittelu ja sijoittelu takaa myös hyvän näkyvyyden repun sisältöön. Itsestään kasaan puristuva mekanismi kyljissä ja hengittävät tukevat olkanauhat tekevät tästä pyöräilyrepusta napakasti istuvan ja todella mukavan käyttää.