Cyclon

Pyöränpesuun ja -huoltoon

Pyöräilytarvikkeet

Monet pyöräilijät aliarvioivat pyörän säännöllisen huollon ja ylläpidon tärkeyden. Tanskalainen yritys Cyclon BIke Care on erikoistunut juuri tämän alan tuotteisiin tarjoten laajan skaalan vaihtoehtoja, niin harrastajien kuin ammattilaisten tarpeisiin. Säännöllinen puhdistus ja voitelu ovat tärkeässä osassa, kun pyörälle halutaan pitkä käyttöikä.

Cyclon on suunnittelut tuotteita kaikkiin tarkoituksiin ja olosuhteisiin. Kalustostaan huolehtiville ajajille löytyy oikeat tuotteet, tapahtui ajo sitten maantiellä tai haastavissa maasto-olosuhteissa. Yhdistelmä puhdistus- ja voiteluaineita, ketjuöljyjä, jarrunesteitä, silikonipohjaista öljyä, asennustahnoja ja suoja-aineita pitävät pyörän moitteettomassa kunnossa ja ajajan tyytyväisenä. Tuotteiden toiminnan ja tehokkuuden lisäksi myös ympäristöystävällisyys on huomioitu. Tämän ansiosta esimerkiksi Bionet-puhdistusaine on täysin luontoystävällinen. Sen teho öljyn- ja lianpoistossa on hämmästyttävä kaikilla pinnoilla, mutta se on silti turvallinen käyttää materiaalista riippumatta. Ketjun voiteluaineet ovat tunnettuja niiden hyvästä läpäisy- ja levittäytymisominaisuuksista, voitelukyvystä ja tarttuvuudesta. Tämän ansiosta ne sopivat vaativiinkin olosuhteisiin ja pitävät ketjun hyvin voideltuna sekä hiljaisena pitkän aikaa. Sen lisäksi, että ketju on suojattu korroosiolta, se toimii myös huomattavasti pehmeämmin ja äänettömämmin.

Cyclon Bike Care tarjoaa tuotteet kaikkeen pyöränhuoltoon ja ylläpitoon. Cyclon ei jätä sinua pulaan ja matkalle edes rengasrikon sattuessa; korjausgeeli auttaa paikkaamaan vuotokohdan hetkessä ja matka voi jatkua nopeasti.

Uutuutena ovat Cyclonin sähköpyörille suunnittelut tuotteet, mikä tekee myös tämän uuden pyörätyypin kunnossapidon entistä helpommaksi.