Crankbrothers

For increased performance on the mountain bike. Professionals from around the world rely on Crankbrothers. With its pedals and tools, the Californian brand offers you a wide range of options for your bike.

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

34 Hakutulokset

Menestystä maastopyöräilykilpailuissa: Tyylikästä ja kompaktia maastopyöräteknologiaa Crankbrothersilta
Crankbrothers on maastopyöräilyyn erikoistunut pyöränosien asiantuntija. Kalifornialainen yritys tunnetaan maastopyöräilyn harrastajien ja ammattilaisten keskuudessa asiantuntijuudestaan pyöränosien teknologiassa ja muotoilussa. Jatkuva tuotteiden edelleen kehittäminen sekä kokonaisten tuotevalikoimien ja teknologioiden optimointi kuuluvat yhtiön periaatteisiin. Yritys vakuuttaa vaativat ja intohimoiset maastopyöräilijät panostuksellaan maastopyörien polkimiin, kiekkoihin, putkiosiin, työkaluihin ja moneen muuhun. Maastopyöräilyssä, niin DH:ssa kuin XC:ssä, pyöräilijät tarvitsevat kestäviä, turvallisia ja luotettavia tuotteita.

Menesty maastopyöräkilpailuissa Crankbrothersin erinomaisen voimansiirron tarjoavilla lukkopolkimilla
Crankbrothersin polkimen on toimittava sataprosenttisesti ja olla luotettava, juuri kuten käyttäjänsäkin. Kisamenestykseen vaikuttavia tekijöitä osien kannalta ovat muun muassa työn laatu, paino, koko ja käytetyt teknologiat. Crankbrothersin lukuisat erilaiset lukko- ja avopolkimet ovat markkinoilla erittäin tunnettuja. Vaikeimmilla maastopyöräilyreiteillä jokainen metri voi olla vaarallinen ja jokaisen liikkeen on mentävä oikein; siksi polkimien laadulla on suuri merkitys. 

Crankbrothers -maastopyöräilytarvikkeet – toimivia ja kompakteja minityökaluja
Minityökalut ovat käytännöllinen ratkaisu pienempiin huoltoihin ja korjaustöihin, joita voi joutua tekemään lenkillä tai kilpailussa. Minityökaluja eri määrillä työkaluja on saatavilla moneen eri tarpeeseen yleisimpien korjaustöiden suorittamiseen. Crankbrothers -minityökalut mahdollistavat oikean työkalun olemisen nopeasti saatavilla, ja kattavassa valikoimassa on tarjolla lukuisia erilaisia versioita erilaisilla ratkaisuilla.