CRAFT

Premium functional underwear and cycling clothing from Scandinavia

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

109 Hakutulokset

CRAFT-pyöräilyvaatteet – Vuosien ammattitaidolla suunniteltuja teknisiä vaatteita
Tekniset vaatteet ovat lähes välttämättömiä pyöräilyssä. CRAFT tarjoaa pyöräilyvaatteita, jotka on suunniteltu mukaviksi ja tarjoavat erinomaisen liikkuvuuden. Urheiluvaatteita valmistava CRAFT tarjoaa täyden malliston pyöräilyvaatteita kelille kuin kelille. Vaatteita on saatavilla naisille, miehille ja lapsille. Hyviä esimerkkejä äärimmäisen monipuolisesta ja kattavasta mallistosta ovat Craftin aluspaidat, alushousut, urheilurintaliivit, sukat, Windstopper-paidat ja -housut, lakit, hanskat, pyöräilypaidat, pyöräilyhousut henkseleillä, pyöräilyhousut ilman henkseleitä ja kengänpäälliset. Korkealaatuiset Craftin käyttämät tekniset materiaalit tarjoavat erinomaisen kosteuden siirron, täydellisen istuvuuden ja huipputason kulutuskestävyyden.

CRAFT-pyöräilyvaatteilla olet täydellisesti varustautunut säähän kuin säähän
Toimivat pyöräilyvaatteet ovat tärkeitä varusteita niin kuntoilijoille kuin ammattilaisille kaikissa pyöräilyn alalajeissa. Ruotsalainen urheiluvaatteiden valmistaja CRAFT testaa kaikki tuotteensa ja materiaalinsa niiden oikeissa käyttöympäristöissä jo tuotekehitysvaiheessa varmistaakseen parhaan mahdollisen suorituskyvyn tuotteilleen. Vuodesta 1977 CRAFT on ollut aktiivisesti mukana teknisten vaatteiden kehittämisessä ja valmistamisessa ja yritys kuuluu pyöräilyvaatteiden pioneereihin. Suuri osa korkealaatuisista materiaaleista on valmistettu kahdesta eri kerroksesta tehokasta kosteuden siirtoa varten kapillaarivaikutuksen avulla. Tällä tavalla hiki siirtyy tehokkaasti pois iholta kankaan ulkopuolelle mistä se haihtuu nopeasti ja pitää ihon ja vaatteet miellyttävän kuivina.

CRAFT– Urheiluvaatteita hiostaviin lajeihin
Ruotsin Boråsissa päämajaansa pitävän Craftin ensimmäisenä tavoitteena oli kehittää teknisiä alusvaatteita. Yrityksestä kehittyi kutenkin nopeasti kaikkia kolmea kerrospukeutumisen kerrosta valmistava yritys. CRAFT valmistaa vaatteita kaikkiin hiostuttaviin aktiviteetteihin, kuten pyöräilyyn, ja tarjoaa tuotteillaan liikkujille mukavan olon iholle. Lisäksi pehmeät, elastiset ja ergonomiset materiaalit tarjoavat erittäin hyvän liikkuvuuden.