Continental

korkealaatuiset renkaat täydelliseen ajokokemukseen

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

63 Hakutulokset

Continental on kehittänyt ja valmistanut renkaita yli 100 vuoden kokemuksella ja perinteellä. Polkupyörärenkaisiin keskittynyt osasto tunnetaan kaupunki-, maantie- ja maastopyörän renkaistaan, vannenauhoista ja laadukkaista sisärenkaista. Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi yritys kantaa suurta ylpeyttä Saksassa tapahtuvasta valmistuksesta.

Continental - rengasvalmistajien johtaja
Continentalin rengasjaosto perustettiin vuonna 1871 Hannoverin kaupungissa Saksassa. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla tuotteita kumista ja sillä vahvistetuista materiaaleista polkupyöriin ja muihin sen aikaisiin ajoneuvoihin. Yritys kasvoi ajan myötä kansainväliseksi toimijaksi, joka tarjoaa renkaita kaiken tyyppisiin pyöriin ja olosuhteisiin. Tuotevalikoima kattaa niin ulko- ja sisärenkaat kuin myös muut rengastarvikkeet.

Continentalin renkaat – läheisessä yhteistyössä pyöräilijöiden kanssa
Continentalin Korbachissa sijaitseva tuotekehitysosasto jatkaa uusien materiaalien, valmistustekniikoiden ja tekniikoiden kehittämistä. Renkaat tunnetaan korkeasta laadustaan ja jäljittelemättömistä ajo-ominaisuuksistaan, olivat ne sitten maastoon, maantielle tai kaupunkiajoon. Erityisesti maastopyöräilijät arvostavat Continentalin renkaiden tarjoamaa pitoa, keveyttä ja pitkää käyttöikää. Continentalin maastopyörärenkaat eivät ole pelkästään näyttävän näköisiä aggressiivisen kuvionsa ansiosta, vaan myös suorituskyvyltään markkinajohtajia. Tarjonta ei rajoitu vain maastoon, sillä Intohimoiset maantie- ja cyclocross-ajajat löytyvät varmasti oikeat renkaat Continentalin rengasvalikoimasta.