CLIF Bar

maukkaita energiapatukoita kaurahiutaleista

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

4 Hakutulokset

Urheilullista ja aktiivista elämäntapaa tukevia patukoita
CLIF BAR™ -tuotteiden historia alkoi pyöräilyn ympäriajossa 1990 kun yrityksen perustaja Gary etsi vaihtoehtoja vaikeasti syötäville ”astronauttipatukoille”. Hänen ideansa: Herkullinen patukka, joka perustuu kaurahiutaleisiin hedelmillä ja pähkinöillä.

Terveellinen ja tasapainoinen ravinto
Siitä lähtien CLIF Bar on erikoistunut urheilijan ravitsemusta tukevien tuotteiden valmistukseen ja tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia patukoita niin huippu-urheilijoiden kuin aktiivisten kuntoilijoiden arkeen. Etsit sitten hedelmäistä versiota kaurahiutaleilla, rusinoilla ja saksanpähkinöillä (Oatmeal Raisin Walnut), mustikkaista makua (Blueberry Crisp) tai tuhdimpaa suklaa-mantelisekoitusta (Chocolate Almond Fudge): Valikoima on erittäin kattava ja monipuolien ja löydät takuulla sopivan tuotteen (lähes) mihin tahansa makuun.

CLIF Bar -filosofia
CLIF Barin perustajille asia oli selvä alusta alkaen: Mitä luonnollisempi tuote on, sitä ravitsevampi ja terveellisempi se myös on. Tukeakseen urheilijaa ennen harjoitusta, sen aikana ja sen jälkeen CLIF Barin patukat sisältävät sekoituksen hiilihydraatteja, proteiinia, ravintokuitua ja vitamiineja. Jokainen CLIF Barin patukka sisältää B6- ja B12-vitamiinia, proteiinia ja ravintokuitua. CLIF Barin patukat ovat laktoosittomia eikä niissä ole lainkaan glukoosi-fruktoosisiirappia; niiden luonnollinen makeus tulee riisisiirapista ja ruokosokerisiirapista. CLIF Barit eivät sisällä transrasvoja, minkä takia en ovat myös vähärasvaisia välipaloja.

Urheiluun ja välipalaksi
CLIF Bar on erinomainen valinta niin ravinnoksi urheilusuorituksen aikana kuin nopeaksi ja ravinteikkaaksi välipalaksi. Laadukkaan ravintosisällön lisäksi patukoiden valmistaja panostaa myös paljon resursseja erinomaisten makujen kehittämiseen. Pohjois-Amerikkalainen CLIF Bar on saavuttanut tavoitteensa vain kun patukka erottuu massasta myös huikean hyvän makunsa ansiosta.