Cinelli

pala pyöräilyhistoriaa Italiasta

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

22 Hakutulokset

LAADUKKAAT PYÖRÄNOSAT KULTTIBRÄNDILTÄ CINELLI
Tietyt nimet herättävät intohimoisissa maantiepyöräilyn harrastajissa poikkeuksellisen vahvoja tunteita – ja Cinelli on ehdottomasti yksi näistä nimistä. Yritys perustettiin Milanossa 1947 ja tuotemerkki on aina edustanut hienostuneita maantiepyörien runkoja sekä laadukkaita pyöränosia. Yritys tuli tunnetuksi maailmanlaajuisesti poikkeuksellisen laadukkaasta yhdistelmästä hienoimpia materiaaleja, huipputason käsityötä ja italialaista muotoilua.

Yrityksen perustaja Cino Cinelli tuli ensimmäiseksi tunnetuksi menestyksekkäänä huippu-urheilijana. Hän onnistuikin hyödyntämään pitkän urheilu-uran tuomaa laajaa kokemusta ja asiantuntijuutta uusien innovaatioiden kehittämisessä pyöräilyyn: alumiinisista ohjaustangoista, varvaskoukuilla varustetuista polkimista ja muovirungolla varustetusta satulasta kehittyneisiin lukkopolkimiin. Cinelli rakastaa ja elää maantiepyöräilystä, joka ikinen pyöränosa on hiottu täydelliseksi vuosikymmenien käytännön kokemuksella.

Vuonna 1987 julkaistua korkista valmistettua tankoteippiä valmistetaan vielä tänäkin päivänä paranneltuna versiona osana Cinellin kattavaa tuotevalikoimaa. Tankoteippi on yksinkertainen mutta erittäin tärkeä pyörän osa, sillä se toimii yhtenä pyöräilijän ja pyörän välisenä kontaktipisteenä. Tankoteippi vaikuttaa pyörän ohjaustuntumaan ja hallittavuuteen sekä pyöräilijän ajomukavuuteen. Cinelli on kehittänyt tankoteippejä jo vuosikymmenien ajan ja yritys on ollut aina edelläkävijä tämän tärkeän pyöränosan laadussa ja toimivuudessa. Pyöräilijät voivat valita lukuisten eri tankoteippien välillä. Valikoimasta löytyy erittäin pitävää mikrokuitua, todella mukavaa Bubble Ribbon -materiaalia, jossa on valtava määrä pieniä ilmakuplia tuomassa joustavuutta materiaaliin sekä tietenkin klassisia korkista valmistettuja tankoteippejä. Tankoteippejä on saatavilla sekä tankonauhojen alle asennettavilla geelipehmusteilla että ilman geelipehmusteita. Cinelli tarjoaa pyöräilijöille kattavat mahdollisuudet räätälöidä pyöränsä omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Tankonauhat ovat saatavilla useissa eri väreissä huomaamattoman tyylikkäistä ja neutraaleista väreistä erittäin kirkkaisiin ja jopa monivärisiin vaihtoehtoihin.