CHROME

Toimivia pyörälaukkuja, vaatteita ja tarvikkeita kaupunkipyöräilyyn

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

34 Hakutulokset

CHROMEn yrityshistoria alkoi Boulderissa Coloradossa lähes 20 vuotta sitten kun muutamat nuorukaiset löivät päänsä yhteen kehittääkseen käyttötarkoituksiinsa sopivia pyörälaukkuja. He panostivat erityisesti käyttömukavuuteen ja kestäviin materiaaleihin vastatakseen jokapäiväisen kaupunkikäytön haasteisiin. Kestävän ja vedenpitävän CORDURA-materiaalin lisäksi laukut tehtiin ja tehdään edelleen myös kuormapressuista. Laukkujen osat ommellaan yhteen erittäin lujalla langalla. Vedenpitävät CHROME-takit ovat myös tunnettuja laadustaan. Takkien lämmittävät materiaalit kuten fleece ja hengittävä polyesteri erilaisine nokkeline yksityiskohtineen kuten tilavat huput, povitaskut ja pidemmät selkäosat ovat kaikki vakuuttavia ominaisuuksia.

Täydellisiä kaupunkilaukkuja pyöräilijöille: Niin työmatkalle kuin vapaa-ajalle
Tänä päivänä CHROME-laukut kuuluvat maailman suosituimpiin kaupunkikäyttöön tarkoitettuihin pyörälaukkuihin lukuisten tehokkaiden ominaisuuksiensa ansiosta. Yhdysvaltalainen yritys vakuuttaa erityisesti kestävien materiaalien käytöllä ja teräksisillä yksityiskohdilla, jotka tekevät laukuista luotettavia kumppaneita niin matkalla töihin kuin yliopistollekin. Koosta ja mallista riippuen laukut tarjoavat käytännöllisiä lokeroita kirjoille, tietokoneille ja lukuisille muille tarvikkeille sekä tehokkaan suojan säällä kuin säällä.

CHROME tarjoaa lämpimiä vaatteita pyöräilijöille
CHROME-takit ja paidat ovat toimivuudeltaan kaupunkipyöräilyyn suunniteltuja: Mukava istuvuus on yhtä tärkeää kuin suoja säätä vastaan ja kestävyys on myös otettava huomioon pitkän käyttöiän varmistamiseksi jokapäiväisessä käytössä.

Erilaiset CHROME-tyylillä varustetut tarvikkeet, kuten avaimenperät pikalukoilla täydentävät valikoimaa. CHROME-tuotteet ovat todellisia katseenvangitsijoita ja takaavat aina tyylikkään ulkonäön – erinomaisen toimivuuden lisäksi.