CHIBA

Pyöräilyhanskoja innovatiivisilla ominaisuuksilla

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

34 Hakutulokset

Bike Handschuhe CHIBA on vuonna 1853 perustettu yritys, jonka edelleen omistaa CHIBA-perhe. Yritys on ollut yksi johtavista pyöräilykäsineiden valmistajista jo yli 150 vuoden ajan. CHIBA valmisti korkealaatuisia tuotteita jo 1800-luvun puolivälissä ja yritys oli myös Itävallan keisarin käsinetoimittaja.

CHIBA – Toimivia, korkealaatuisia hanskoja
Nykypäivänä CHIBA on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu laatukäsineiden valmistaja, jonka päämaja sijaitsee Teisendorfissa Saksan Baijerissa. CHIBA valmistaa käsineitä hyvin monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, mutta panostaa erityisesti tuotteisiin pyöräilyyn, lasketteluun, maastohiihtoon, kuntosaliurheiluun, laskuvarjohyppyyn, kiipeilyyn, vaeltamiseen, turva-alan tarpeisiin ja pelastusviranomaisten käyttöön muun muassa palonsammutustöihin. Chiban hanskoja myydään maailmanlaajuisesti. Heti alusta alkaen CHIBA-tuotteet ovat edustaneet parasta laatua, toimivuutta, suojaa ja kestävyyttä. Toinen CHIBAn arvostettu asia on oma ISO 9001 -sertifioitu tuotanto.

Pyöräilykäsineitä kaikille keleille
Niin kesällä kuin talvella: CHIBA tarjoaa monipuolisen valikoiman hanskoja eri lämpötiloihin ja kaikkiin pyöräilyn käyttötarkoituksiin. Hengittävät, kevyet soft shell -hanskat talvikäyttöön erinomaisella tuulensuojalla, tuulenpitävät, vedenpitävät ja hengittävät pull-over-hanskat Rainfabric-materiaalista tai BioXCell-vaimennuksella varustetut pyöräilyhanskat. Pyöräilijät ympäri maailman voivat valita CHIBAn valikoiman lukuisista tuotteista itselleen täydellisen version niin kuumaan kuin kylmään säähän. CHIBA-tuotteet erottuvat aina massasta poikkeuksellisen hyödyllisillä, monipuolisilla ja laadukkailla yksityiskohdillaan. CHIBA ostaa itse kaikki raakamateriaalit tuotantoonsa, uusia käsineitä kehittävät erittäin kokeneet ja koulutetut käsinesuunnittelijat ja saumojen ompelemisesta vastaavat saumoihin erikoistuneet ja kokeneet ompelijat.