Challenge

Käsintehtyjä pyöränrenkaita italialaisella laadulla

Pyöränosat

  • Lajittelu:

2 Hakutulokset

Challenge on valmistanut lukuisia eri värisiä, mallisia ja kokoisia renkaita jo vuodesta 1985. Jo yrityksen nimi Challenge viittaa mihin käyttötarkoitukseen nämä renkaat valmistetaan: Pyöräilijänä kohtaat uusia haasteita päivittäin. Ja juuri siihen Challengen maantie- ja cyclocrossrenkaat on valmistettu – auttamaan sinua näissä haasteissa. Niin kapeilla poluilla kuin nopeissa maantiekisoissa: Challenge tarjoaa sinulle oikean renkaan jokaiseen tilanteeseen.

Challenge-cyclocrossrenkaat: Pidä renkaat maassa
Italialainen yritys kehittää renkaitaan tiiviissä yhteistyössä ammattipyöräilijöiden kanssa. Useat valmistajan Open Tubular -renkaista valmistetaan samoilla valmistusmenetelmillä ja materiaaleilla kuin tuubirenkaatkin. Valmistusprosessissa ei käytetä kuitenkaan ompelutekniikkaa, vaan renkaan reunat kiinnitetään aramidilankoihin. Näin renkaalle saadaan luotua avorenkaan tyyppiset koukut, jotka pitävät renkaan vanteella. Yhdistettynä lateksiseen sisärenkaaseen Open Tubular tarjoaa hyvin tuubirengasta muistuttavan ajotuntuman. Se tarjoaa erinomaisen pidon, täydellisen ohjautuvuuden mutkissa, matalan vierintävastuksen ja hyvän mukavuuden.

Valmiina jokaiseen kilpailuun – Challenge-renkailla
Myös valmistajan maantierenkaat ovat erittäin suosittuja: Ne eivät erotu joukosta pelkästään erinomaisen pehmeällä rullaavuudellaan ja matalalla vierintävastuksella. Voimansiirto on myös erittäin hyvä tehden Challenge-renkaista erittäin tehokkaita.