cep

Suorituskykyä parantavia teknisiä vaatteita

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

16 Hakutulokset

cep on suorituskykyä parantavien teknisten pyöräilyvaatteiden tuotemerkki, jota valmistaa medi GmbH & Co. KG Saksan Bayreuthista. Tekniset urheiluvaatteet ovat olennainen osa pyöräilyä, sillä ne auttavat niin ammattiurheilijoita kuin kuntoilijoita parantamaan suorituskykyään. Huippulaatuisten materiaalien käytön ansiosta napakasti istuvat cep-urheiluvaatteet auttavat saavuttamaan huipputuloksia kilpapyöräilyssä vaatteiden ihon pintaa puristavan kompression auttaessa hapen saatavuudessa kehossa. Toinen vaatteiden tarjoama hyöty on lihaksiston stimulointi, jolla on positiivinen vaikutus pyöräilyssä urheilulääketieteen asiantuntijoiden mukaan. Valtimoiden halkaisija kasvaa, mikä mahdollistaa suuremman veren virtauksen niiden lävitse.

Erityisesti pyöräilyyn muotoillut urheiluvaatteet – cep
cepin urheiluvaatteiden valikoima auttaa pyöräilijöitä sukupuolesta riippumatta parantamaan suorituskykyään ja yltämään huippusuorituksiin erityisesti pyöräilyyn muotoiltujen vaatteiden avulla. cep-kompressiosukat erottuvat muista tuotteista poikkeuksellisen hyvällä mukavuudellaan ja optimaalisella varpaiden, jalkaterän, akillesjänteen ja nilkan istuvuudellaan.

Saumat on suunniteltu estämään hiertymien syntymistä, jotta vaatteiden käyttäminen olisi mahdollisimman mukavaa myös äärimmäisissä urheilusuorituksissa. Mikrokuituteknologia, kosteudensiirto, akillesjänteen suoja ja mukava istuvuus ovat ominaisuuksia, jotka tekevät cepin suorituskykyä parantavista pyöräilyvaatteista mukavia käyttää ja parantavat miesten ja naisten suorituskykyä pyöräillessä.