•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

cep-pyöräilyvaatteet
Suorituskykyä parantavia teknisiä vaatteita

cep on suorituskykyä parantavien teknisten pyöräilyvaatteiden tuotemerkki, jota valmistaa medi GmbH & Co. KG Saksan Bayreuthista. Tekniset urheiluvaatteet ovat olennainen osa pyöräilyä, sillä ne auttavat niin ammattiurheilijoita kuin kuntoilijoita parantamaan suorituskykyään. Huippulaatuisten materiaalien käytön ansiosta napakasti istuvat cep-urheiluvaatteet auttavat saavuttamaan huipputuloksia kilpapyöräilyssä vaatteiden ihon pintaa puristavan kompression auttaessa hapen saatavuudessa kehossa. Toinen vaatteiden tarjoama hyöty on lihaksiston stimulointi, jolla on positiivinen vaikutus pyöräilyssä urheilulääketieteen asiantuntijoiden mukaan. Valtimoiden halkaisija kasvaa, mikä mahdollistaa suuremman veren virtauksen niiden lävitse.

Erityisesti pyöräilyyn muotoillut urheiluvaatteet – cep
cepin urheiluvaatteiden valikoima auttaa pyöräilijöitä sukupuolesta riippumatta parantamaan suorituskykyään ja yltämään huippusuorituksiin erityisesti pyöräilyyn muotoiltujen vaatteiden avulla. cep-kompressiosukat erottuvat muista tuotteista poikkeuksellisen hyvällä mukavuudellaan ja optimaalisella varpaiden, jalkaterän, akillesjänteen ja nilkan istuvuudellaan.

Saumat on suunniteltu estämään hiertymien syntymistä, jotta vaatteiden käyttäminen olisi mahdollisimman mukavaa myös äärimmäisissä urheilusuorituksissa. Mikrokuituteknologia, kosteudensiirto, akillesjänteen suoja ja mukava istuvuus ovat ominaisuuksia, jotka tekevät cepin suorituskykyä parantavista pyöräilyvaatteista mukavia käyttää ja parantavat miesten ja naisten suorituskykyä pyöräillessä.

“OLEN KÄYTTÄNYT CEP-SUKKIA JO USEITA VUOSIA”” – WERNERIN KOKEMUKSET

“Olen ollut vakuuttunut cep-fani jo useiden vuosien ajan. Ja tähän on selvät syynsä! Sukat vähentävät tehokkaasti lihasten värähtelyä urheillessa. Siksi jalkani eivät tunnu niin väsyneiltä juoksulenkin jälkeen.
Kesällä sukat tarjoavat lisäksi erinomaisen suojan UV-säteiltä. Vinkkini: Kastele sukat ennen lenkkiä mukavaa viilennystä varten.
Pidän kuitenkin sukkien käyttämisestä myös syksyllä ja talvella. Pitkien trikoiden tai yhdessä pyöräilyshortsien kanssa ne pitävät sinut mukavan lämpimänä viileämmillä keleillä.
En silti käytä sukkia pelkästään urheillessa. Cepin sukat ovat mukavia käyttää ja suojaavat jalkoja väsymiseltä myös pitkien työpäivien aikana, messuilla ja lentomatkoilla.
Kovatehoisten treenien jälkeen käytän cepin Recovery-sukkia palautumiseen. Ne auttavat jalkojani palautumaan nopeammin. Siksi pidän sukkia jalassa usein myös nukkuessa.”

“OLIN ALUKSI SKEPTINEN...” – CEP-ENSIKERTALAINEN KATHRIN KERTOO KOKEMUKSISTAAN

“Kun cep esitteli meille uusia 3.0-juoksusukkiaan, minun oli tunnustettava, että en tiedä kompressiosukista mitään. ‘Kompressiosukat? Ei minulle!’ oli ensimmäinen reaktioni Silti otin epäileväisenä vastaan tarjouksen testata sukkia hetken aikaa.
Seuraavalla lenkillä käytin kompressiosukkia ensimmäistä kertaa elämässäni. Yllätyin sukkien istuvuudesta heti laittaessani ne jalkaani. Sukat istuvat täydellisesti ja antavat mukavan tuen tunteen rajoittamatta liikkumista. Harjoittelun aikana tuntui siltä, kuin jaloissani olisi enemmän kestävyyttä. Johtuiko se sukista? Mahdollisesti! Muutaman testauspäivän jälkeen voin sanoa: Ehdottomasti! Sukat eivät tarjoa tuke pelkästään harjoittelussa, vaan tehostavat myös palautumista lenkin jälkeen.
Vaikka suhtauduin aluksi epäilevästi, on minusta tullut kompressiosukkien käyttäjä 29 vuoden ikäisenä. Niin harjoitteluun kuin palautumiseen: Sukista on tullut olennainen osa harjoittelurutiinejani.”