Cateye

Turvallisuutta, kun näkyvyys on heikko – cateye-pyöränvalot

Pyöränosat

Cateye on jo vuosikymmeniä valmistanut tuotteita pyöräilyyn ja on eritysiesti tunnettu laadukkaasta ja luotettavasta pyöräilyelektroniikastaan. Osakassa Japanissa päämajaansa pitävä Cateye oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka kehitti vilkkuvalon polkupyörille jo vuonna 1964. Muita merkittäviä virstanpylväitä yrityksen historiassa ovat vuonna 1982 julkaistu paristokäyttöinen pyöränvalo sekä tietenkin maailman ensimmäinen valkoisia ledejä hyödyntävä pyöränvalo, joka tuli markkinoille 2001.

Näillä tuotteilla japanilainen Cateye sai valtavasti näkyvyyttä ja tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi laadukkaiden pyöränvalojen valmistajana niin aktiivista kuin passiivista turvallisuutta varten – eikä pelkästään heikon näkyvyyden olosuhteita varten!

Tähän päivään asti Cateyen tuotevalikoima on kasvanut jatkuvasti ja tuotteista tulee yhä parempia uusien teknologioiden sekä tehokkaan tuotekehityksen ansiosta. Nykyään Cateyen valikoimasta löytyy sopiva etuvalo ja takavalo pyörään kaikkia käyttötarkoituksia varten. Tehokkaat LED-polttimot yhdistettynä vankkarakenteisiin ja laadukkaisiin koteloihin pitkäkestoisten litium-ioniakkujen kanssa muuttavat yön päiväksi. Mallista riippuen voit ladata lampun akun USB-portin kautta tai jopa kytkeä ulkoisen virtapankin valaisimeen. Useiden mallien akun tai paristot voi vaihtaa jopa lennosta kesken pyöräilyn varmistaen erinomaisen näkyvyyden pisimmilläkin pyöräreissuilla. Vaikka yritys edelleen keskittyy vahvasti pyöränvaloihin, on Cateye tullut viime vuosina myös erittäin tunnetuksi kätevistä ja monipuolisista pyöräilytietokoneistaan. Cateye on kehittänyt pyöräilytietokoneita, jotka kommunikoivat älypuhelimen kanssa Bluetooth-teknologian avulla ja pystyvät esim. näyttämään vastaanotettavan puhelun tiedot ilman, että joudut kaivamaan puhelinta taskusta.

Cateye-lamput ja pyöräilytietokoneet ovat myös erittäin helppokäyttöisiä. Ne voidaan kiinnittää ilman työkaluja tukevasti ja varmasti esimerkiksi ohjaustankoon, runkoputkiin tai satulatolppaan.