CamelBak

Janon sammuttamiseen urheilusuoritusten aikana

Pyöräilytarvikkeet

CAMELBAK-juomareput – nerokkaita innovaatioita juomien kuljettamiseen
Ilman nerokkaiden keksijöiden innovatiivisia ideoita – kuten Michael Eidsonin keksimä ensimmäinen juomareppu – pyöräily ei olisi sitä mitä se on tänään. Kuuman pyöräilykilpailun inspiroimana vuonna 1988 yhdysvaltalainen pyöräilijä kehitti idean tarpeeseensa: Koulutettu ensiapuhoitaja kytki letkun vanhaan infuusiopussiin, pakkasi järjestelmän sukkaan ja ompeli sen kiinni pyöräilypaidan selkään. Näin CAMELBAK-prototyyppi syntyi. Siitä lähtien CAMELBAK on taukoamatta kehittänyt yhä paremmiksi kevyitä, aerodynaamisia juomajärjestelmiään. Ne mahdollistavat juomisen myös teknisesti vaativissa paikoissa päästämättä irti ohjaustangosta. Onnistuneen testijakson jälkeen CAMELBAK-tuotteista tuli nopeasti suosittuja myös muiden urheilulajien joukossa. Kattava CAMELBAK-valikoima sisältää myös lukuisia erilaisia juomapulloja, juomavöitä ja suuren määrän tarvikkeita kaikenlaisille juomarepuille ja juomapulloille

CAMELBAK-juomareput pitävät huolta nestetasapainostasi

CAMELBAK-juomareput varmistavat helpon nesteen saannin pyöräillessä: Pystyt juomaan myös teknisesti haastavassa maastossa irrottamatta otetta ohjaustangosta. CAMELBAK-juomareput ovat varustettuja jopa kolmen litran juomasäiliöillä ja soveltuvat siten niin lyhemmille lenkeille kuin pitkillekin retkille. Reppuja on saatavilla monenvärisinä ja -kokoisina. Hengittävät reput sisältävät roiskesuojan kuraa vastaan ja tarpeeksi tilaa älypuhelimelle, työkaluille ja eväille. Lisäksi CAMELBAKin tuotevalikoimassa on nykyään myös selkäpanssarilla varustettuja reppuja, jotka ovat erityisen suosittuja enduropyöräilijöiden joukossa. Reppujen selkäsuoja kestää hyvin iskuja ja on valmistettu taipuvasta materiaalista, joka mukautuu täydellisesti kantajansa liikkeiden mukaan.

CAMELBAK-juomapullot ja monipuoliset tarvikkeet

Erityisen järjestelmänsä ansiosta CAMELBAK-juomapulloja ei tarvitse kallistaa juomista varten. Näin voit aina pitää katseesi tiessä. Pullojen valmistukseen käytetty muovi on hygieenistä, myrkytöntä ja kevyttä. Valmistajan mukaan CAMELBAK-juomapullot erottuvat joukosta myös neutraalista maustaan ja tukevista materiaaleistaan. Kattava valikoima juomajärjestelmien tarvikkeita täydentää entisestään CAMELBAKin tuotevalikoimaa. Putkiharjat, puhdistustabletit ja kuivausvälineet auttavat sinua puhdistamaan juomasäiliösi ja CAMELBAK-sadesuoja pitää juomareppusi kuivana märällä kelillä. Juomareppuja voi myös päivittää erilaisilla lisäkiinnikkeillä tarpeen mukaan.