Burley

Lastenkuljetuskärryt

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Kun yhdysvaltalainen Al Scolz käytti osia vanhasta pihakeinusta rakentaakseen polkupyörään kiinnitettävän kuljetuskärryn, kukaan ei ymmärtänyt miten vallankumouksellinen keksintö tulisi olemaan. Kärry oli tarkoitettu alun perin vain laukkujen kuljetukseen, mutta se osoittautui lopulta keveytensä ja kokonsa ansiosta sopivaksi myös hänen tyttärelleen. Huhut keksinnöstä levisivät nopeasti ja ensimmäinen Burley-merkin alla tehty lastenkuljetuskärry valmistui pian tämän jälkeen.

Ensimmäisillä ja nykyisillä Burleyn malleilla ei ole juuri muuta yhteistä kuin tilavuus, keveys ja vankka rakenne. Uudet Burley-kuljetuskärryt ovat erittäin turvallisia ja ylittävät tarkat turvallisuusmääräykset. Kitkattomasti rullaavat 20 tuuman kiekot, juuri sopiva akseliväli ja matala painopiste tekevät kärryistä helppoja käsitellä.

Burleyn lastenkuljetuskärryjen avulla perheen nuorimmatkin pystyvät nauttimaan pitkistä viikonlopun pyöräretkistä. Näkyvyys kärryistä ulos on hyvä, ilmanvaihto toimii erinomaisesti ja jousitus tasoittaa tien epätasaisuudet. Viimeisteltyinä yksityiskohtina ovat kärryn yli taitettava peite, etuosan päälle avattava UV-suoja ja tarkkaan valittujen valmistusmateriaalien käyttö, jotka eivät sisällä haitallisia yhdisteitä tai ainesosia. Burleyn tuotteet on tehty kestämään, mistä on osoituksena varmasti riittävä 60 kilon painoraja.

Ai niin, Burley-kärryt ovat käyttövalmiita suoraan paketista! Monikäyttöisyyttä lisää entisestä lisävarusteena saatava pyöräsetti, jonka avulla kärryistä saa muutettua rattaat. Lastenkuljetuksen lisäksi Burleylla on oma malli myös karvaisille nelijalkaisille ystävillemme.