•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

BUFF
Monikäyttöiset asusteet

BUFF perustettiin 1992 Ingualadassa Barcelonassa. Yritys on erikoistunut urheiluasusteiden valmistukseen ja heidän valikoimastaan löytyy muun muassa monikäyttöisiä putkihuiveja, hattuja ja kaulaliinoja, jotka ovat poikkeuksellisen mukavia ja käteviä. BUFFin päähineet, otsapannat ja putkihuivit ovat erittäin suosittuja pyöräilijöiden keskuudessa. Kaikki yrityksen tuotteet on valmistettu hyvin hengittävistä materiaaleista ja niissä on saumaton design. Monipuoliset putkihuivit soveltuvat erittäin monipuoliseen käyttöön ja ovat tarpeeksi ohuita käytettäväksi kypärän alla. Siten pääsi ja kaulasi ovat aina suojattuja kylminä päivinä. Lämpötilasta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen voit valita huivin, tuubin tai hatun. Materiaaleina on tarjolla tekninen mikrokuitu, luonnollinen merinovilla ja erittäin lämmin Polar fleece kaikissa trendikkäissä ja klassisissa väreissä – mallistosta löytyy sopiva päähine jokaiselle!

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Putkihuivit, otsapannat, hatut, kaulurit ja tarvikkeet BUFFilta tunnetaan kaikki ympäri maailman. Monipuoliset ja monikäyttöiset asusteet ovat tarjolla yksinkertaisissa ja trendikkäissä väreissä sekä huikeissa kuoseissa niin aikuisille kuin vauvoille ja lapsille ja jopa koirille. On paljon pyöräilijöitä, jotka eivät enää voi edes kuvitella pyöräilevänsä ilman BUFFia. Tuotteet ovat kevyitä, kompakteja ja siten helppoja kuljettaa mukana ja niitä voi käyttää niin kaulan kuin pään ympärillä. ROSE Bikes tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia monikäyttöisiä BUFF-huiveja, joita voidaan käyttää kätevästi lämmittämään kaulaa, naamaa tai päätä. Saumattoman designin ansiosta putkihuivit ovat mukavia, elastisia ja valmiina monipuoliseen käyttöön. Hattu, balaclava, kypärähuppu, otsapanta tai huivi – BUFFilla on äärimmäisen monipuolinen tuoteperhe, jonka tuotteita on todella helppoa käyttää. Siten BUFFit ovat erinomainen valinta pyöräilyyn säällä kuin säällä.

BUFF® Pack Run Cap

Tämä ultrakevyt ja moderni päähine on varustettu säädettävällä kiristysnauhalla, jotta se istuisi napakasti päähäsi
Painoa on vain 30 g. Pack Run Cap on yksi kevyimmistä vaihtoehdoista Buffin valikoimassa. Se on helppo taittaa kasaan sen menettämättä muotoaan. Käytännöllinen lippis taittuu pieneen tilaan jopa pieniin taskuihin ja tällä kaudella siitä on saatavilla entistä isompi XL-versio. Heistava BUFF®-logo parantaa näkyvyyttä pimeässä. Tämä tyylikäs lippis on suunniteltu istumaan päähäsi täydellisesti Hopeaioiniteknologia vähentää merkittävästi bakteerien kasvua mikä suojaa tehokkaasti Pack Run Capia hajuilta. Fast Wick X+ -materiaali varmistaa, että kosteus siirtyy tehokkaasti ulkopuolelle ja haihtuu paljon nopeammin, kuin perinteisistä päähineistä. Integroitu samasta materiaalista valmistettu hikinauha tarjoaa erinomaisen kosteuden hallinnan. Lisäksi materiaali tarjoaa 98 %:n UV-suojan ihon palamista vastaan. Tyylikäs design, loistava viimeistely ja huippuluokan toimivuus tekevät tästä päähineestä poikkeuksellisen. Suosittelemme tätä päähinettä kaikenlaiseen urheiluun ja ulkoiluun. Voit pyöräillessäkäyttää lippalakkia kypärän alla.

BUFF® CoolNet UV+® Pysy kuivana ja viileänä: CoolNet UV+

Sopivasti kauden 2019 kevät- ja kesämalliston julkaisua varten BUFF® esittelee käytännöllisen uutuuden! Buffin uusi tekninen monikäyttöinen putkihuivi on nimeltään CoolNet UV+ ja sen perustana on kahden vuosikymmenen aikana erittäin hyvän maineen vakiinnuttanut putkihuivimallisto outdoor-asiantuntijoilta. BUFF® on kehittänyt uuden CoolNet UV+® -putkihuivin yhteistyössä Hohenstein-instituutin kanssa varmistaakseen parhaan toimivuuden kesällä. Instituutin tekemät testit osoittavat, että 95-prosenttisesti kierrätysmuovista valmistettu Repreve-sertifioitu putkihuivi on varustettu tehokkaalla viilentävällä vaikutuksella, mikä on kesähelteillä erityisen hyödyllinen ominaisuus. Huivi imee todella nopeasti kosteutta ja siirtää sen pois iholta antaen miellyttävän kuivan tunteen. Lisäksi huivilla on auringonsuojakerroin UPF50+. Voit huivin avulla jopa välttää tahmaavien ja epämiellyttävien aurinkovoiteiden käyttämisen ulkoillessa. Kevyt, hengittävä ja mukava – tämä putkihuivi on täydellinen varuste juoksuun, pyöräilyyn, vaeltamiseen, kiipeilyyn, moottoripyöräilyyn ja moneen muuhun.